Eski Doctor Who Oyuncusu Albus Dumbledore Rolüne Göz Kırpıyor!

arthur-davill-doctor-who

Fantastik Canavarlar serisinin ilk filmi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar yayınlandığı için gündemin en önemli konularından biri devam filmlerinde Dumbledore’u kimin canlandıracağı. Şimdilik resmi olarak Dumbledore’u canlandırmak istediğini açıkça söyleyen ilk kişi ise Doctor Who dizisinden Rory Williams rolüyle de hatırladığımız Arthur Davill oldu.

Yönetmen David Yates ve yapımcı David Heyman Fantastik Canavalar‘ın devamında Dumbledore’un 40’lı yaşlarda olacağını doğruladı. Yani seçilecek oyuncu da o civarlarda olacak. Doctor Who‘nun ve DC’s Legends of Tomorrow gibi yapımların sevilen oyuncusu Arthur Davill, eğer şansı olursa Dumbledore’u oynamak istediği itiraf etti. Merak edenleriniz için Davill 34 yaşında, yani Dumbledore’dan genç (Grindelwald’u canlandıran aktördense neredeyse 20 yıl daha genç ki kendisi normalde Dumbledore’dan da genç).

“Kesinlikle, [Varım bu işe]. Biliyor musunuz? Aslında bu anlaşmayı kendimle yaptım; belli bir yaşa gelince sadece büyücüleri oynayacağım. O adam olmak istiyorum.

10 yıl sonra veya… kır sakallarım olunca, geri kalan hayatım boyunca sadece büyücüleri oynamaktan mutluluk duyarım.

Ama evet, eğer bana gelip ‘Genç Dumbledore’u oynamanı istiyoruz’ deseler kesinlikle bunu düşünürdüm!”

Darvill‘in Albus Dumbledore rolünü isteyen ve bunu açıkça söyleyecek son kişi olmadığını düşünebiliriz.

O dönemlerde Hogwarts’ta Biçim Değiştirme dersini veren Dumbledore Fantastik Canavarlar serisinin devam filmlerinde kilit rol oynayacak. Seri kendisinin eski dostu ve yeni düşmanı Gellert Grindelwald ile düellosuyla sonlanacak.

İkinci filmin çekimleri önümüzdeki temmuz ayında başlayacak ve Dumbledore’u oynayacak oyuncuysa ondan çok önce kesinleşmiş olacak. Peki ya siz hangi oyuncusu Albus Dumbledore rolünde görmek isterdiniz?

Genç Albus Dumbledore’u canlandırması olası 5 aday için buraya tıklayabilirsiniz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir