Fantastik Canavarlar 2’de Newt Scamander’ın Ağabeyini Göreceğiz!

Fantastik Canavarlar devam filminin dedikodu kazanı ciddi anlamda kaynamaya başladı. Pottermore’da yayımlanan habere göre, Newt Scamander’ın ağabeyi Theseus için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Bu rol için Londra doğumlu aktör Callum Turner’la görüşme halinde olunduğu söylentiler arasında. Anlaşılan o ki, Theseus Scamander’ı önümüzdeki filmde göreceğiz!

Peki Newt’ın ağabeyi hakkında bugüne kadar neler öğrendik?

Theseus Scamander’ın adı ilk filmde meşhur bir savaş kahramanı olarak geçti. Uluslararası Büyücü Konfederasyonu’nun temsilcileri “Scamander” adının öneminin farkındaydı, yani namı ondan önde gidiyordu. Theseus, Sihir Bakanlığı’nın radarında olabilir ancak nasıl biri olduğu hâlâ gizemini koruyor. Onu oynama ihtimali olan aktör hakkında ise daha fazla şey bildiğimiz kesin.

Callum Turner pek çok dizi, film ve tiyatroda yer aldı ve çeşitli Harry Potter oyuncuları ve yazarlarıyla da çalıştığı biliniyor. The Green Room’da (Dehşet Odası) oynamış olan Turner, Eddie Redmayne’e olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor. İngiliz ITV serisi Leaving’de Harry Potter oyuncusu Helen McCrory ile oynamıştır. Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un oyun yazarı Jack Thorne’un kaleminden çıkan dizi Glue’da süreli başrolde yer almıştır. Victor Frankenstein (2015) filminde Daniel Radcliffe’le birlikte rol almış ve BBC’nin tarih dizisi War and Peace’de Anatole Kuragin karakterini canlandırmıştır.

Geçtiğimiz hafta Jude Law’ın Fantastik Canavarlar 2’de genç Albus Dumbledore’a hayat vereceğini öğrenmiştik. Önümüzdeki yaz çekilmeye başlanacak filmden art arda gelen bu haberler bizi daha da heyecanlandırdı. Siz Callum Turner hakkında ne düşünüyorsunuz? Onun bu role yakışacağını düşünmeye başladınız mı yoksa bu rol için kafanızda başka adaylar var mı? Görüşlerini bizimle paylaşın!

Fantastik Canavarlar’ın Sonraki Filmlerinde Dumbledore’u Canlandıracak Aktör Açıklandı!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir