Fantastik Canavarlar 3, Johnny Depp’in Davası Yüzünden Ertelenebilir

Fantastik Canavarlar 3, Johnny Depp

Fantastik Canavarlar 3 çekimleri yeni bir ertelemeyle karşı karşıya. Hayranların merakla beklediği yapım Johnny Depp‘in davası nedeniyle gecikebilir.

Koronavirüs salgını sebebiyle hayranların merakla beklediği birçok yapım ertelenmişti. Salgın sonlanmamış olsa da “yeni normal” adı verilen dönemle birlikte birçok sektör gibi eğlence sektörü de yeniden başladı. Ancak beklenen yapımların hepsi salgın nedeniyle ertelenmiyor. Bazı projelerin seyirciyle buluşmasını geciktiren başka nedenler de olabiliyor. Bilindiği üzere Fantastic Beasts serisinin ilk filminin sonunda maskesini indirerek karşımıza çıkan Gellert Grindelwald rolündeki Johnny Depp, 3. filmin gecikmesine neden olabilecek gibi görünüyor. Muhtemel gecikmenin sebebiyse ünlü oyuncunun eski eşi Amber Heard’le arasındaki dava olarak gösteriliyor.

Serinin ikinci filmi Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları’nın vizyona girmesinin üzerinden geçen iki yılda pek çok şey oldu. Üçüncü filmin de COVID-19 salgınından payına düşeni almasının yanı sıra Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’le olan hakaret davası sebebiyle bir itibar kaybı yaşadı.

Gellert Grindelwald

Ayrıca serinin ikinci filmi zaten hayranlar tarafından olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Tüm bunların ışığında geçen iki yıla rağmen Fantastic Beasts 3’ün çekimlerinin Ekim 2020’de başlayıp Şubat 2021’de sonlanması planlanmıştı.

Fantastic Beasts 3 Çekim Takvimi ile Johnny Depp’in Davası Çakışıyor

Ünlü oyuncunun eski eşi Amber Heard’ün konuyla ilgili olarak The Washington Post’ta yazdığını ve Johnny Depp’in kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylediğini de hatırlatalım. Johnny Depp de dava açarak karşılık vermişti. Şimdiyse oyuncu, Fantastic Beasts 3 filminin çekimleriyle çakışacak olması sebebiyle davanın ertelenmesi için çaba sarf ediyor. Variety’nin haberine göre dava 11-28 Ocak arasında görülecek. Depp’inse bu tarihi Mart – Haziran 2021 arasında bir güne ertelenmesi için talepte bulunduğu iddia edildi. Talep yazısının bir kısmında yer alan ifadeyse şöyle:

“Mahkeme, davanın görüleceği güne karar verdiğinde bu tarih, Bay Depp’in Warner Bros.’un, Fantastic Beast 3’ün Londra’daki çekimleri için planladığı 11 Haziran 2021’den çok önceydi. COVID-19 sebebiyle stüdyonun planları sekteye uğradı ve art arda erteleme kararı alındı. Londra’daki durumun iyileşmesiyle birlikte Warner Bros, çekimlerin, dava günüyle çakışacak bir tarihte yapılmasını kararlaştırdı.”

David Yates tarafından yönetilen Fantastik Canavarlar 3 filminin Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyordu. Son gecikmelerden sonra yeni tarihin ne olacağı henüz kesinleşmiş değil.

Fantastik Canavarlar 3 Oyuncuları

Serinin üçüncü filminin gecikmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? İkinci filmiyle hayranları hayal kırıklığına uğratan Fantastik Canavarlar için salgın döneminden kaynaklı erteleme işe yarayacak mıdır? Tüm düşüncelerinizi bizimle Yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Yazan: Peren Ercan

* * *

* Harry Potter ve Felsefe Taşı Son 30 Yılın En İyi ve En Etkili Kitabı Seçildi

Kaynak: Screen Rant

⁠⁠⁠Evapsie!
5 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir