“Fantastik Canavarlar” Kostüm ve Aksesuarları London Studio Tour’da Görücüye Çıktı!

warner-bros-studio-tour-london

Warner Bros.’un Londra’da bulunan Harry Potter Stüdyosu‘nda şimdilerde 1920’lerin büyücülük dünyasının rüzgarları esiyor. Bu kasım ayında beyaz perdede izleme fırsatı bulacağımız “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede bulunurlar?” filmine ait bazı kostüm ve aksesuarlar Harry Potter hayranları arasında efsaneleşmiş olan stüdyodaki yerini çoktan aldı bile!

Bunlar Londra’da bulunan Warner Bros. Harry Potter Stüdyosu turlarına katılma planları yapmak için iyi zamanlar. Çünkü dört ay içerisinde karşımıza çıkacak yeni Harry Potter filmi “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?”a ait çok özel kostüm ve aksesuarları yakından görebilmek için elinize geçebilecek nadide fırsatlardan biri bu olabilir.

The Tour, filme dair yeni objelerin gelişini Facebook sayfasında yayımladığı şu metin aracılığıyla takipçileriyle paylaştı:

“J.K Rowling sizi, “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” filmiyle büyücülük dünyasına dair daha fazlasını keşfetmeye davet ediyor. Fantastik Canavarlar filminin, bu kasımdaki vizyon tarihine kadar gerisayım yaptığımız sınırlı süre boyunca ziyarete açık olacak kostüm ve aksesuarlarını ilk görenlerden biri olun.”

Ayrıca tura katılamayacak olanlar için yüklenen birkaç güzel fotoğraf da sayfada yer alıyor.

warner-bros-studio-tour-london 5

warner-bros-studio-tour-london 4

warner-bros-studio-tour-london 3

warner-bros-studio-tour-london 2

Eğer önümüzdeki Cosplay etkinliklerinde birinde bir Newt Scamander cosplayi yapmayı düşünüyorsanız kaleminizi kağıdınızı hazırlayıp not almaya başlayın. Bu resimlerden bol bol ilham alabilirsiniz!

Gerçekten şu sıralar Londra’da olmak vardı, değil mi ama?

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir