Fantastik Canavarlar’ın İkinci Filmi Seriyi Farklı Bir Yere Götürüyor!

newt-scamander

Fantastik Canavarlar filminin sinemalara gelmesine hâlâ aylar var, fakat J.K. Rowling ile yönetmen David Yates devam filmi ile ilgili görüşmeye başladılar bile. Rowling’in, ikinci filmin senaryosunu yazıp, okuması için Yates’e verdiği biliniyor. Bu Entertainment Weekly haberinde Yates, ikinci filmin ilk filmden nasıl farklı olacağı hakkında konuşuyor!

İkinci filmin senaryosunu gördük, hikayeyi olması gerektiği gibi tamamıyla yeni bir doğrultuya sokuyor. Sonuçta kendinizi tekrarlamak istemezsiniz,” diyor son dört Harry Potter filminin de yönetmeni olan Yates.

“Rowling, Harry Potter evreninin bu kısmını daha da ileriye götürürken ikinci film için yeni karakterler ortaya sürüyor. Başladığımız yeri düşününce oldukça ilginç gelişmeler yaşıyoruz. Rowling’den sürekli yeni materyal çıkıyor.”

Her ne kadar bizimle birçok bilgiyi paylaşmış olsa da, devam filminin Amerika’da mı geçeceği sorusunun cevabını henüz veremeyeceğini belirtiyor Yates. Bu durumda Newt Scamander’ın Londra’daki evine döneceğini veya yepyeni yerlere gideceğini düşünebilir miyiz?

Sanırım bekleyip görmemiz gerekecek!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir