Felsefe Taşı’nın 20. Yılında Özel Projeler Yolda!

Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. yıl dönümü

Harry Potter ve Felsefe Taşı filmi 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Bu özel tarih için serinin uyarlama haklarını elinde bulunduran WarnerMedia, Wizarding World markası ile iş birliğine gidecek. 2 yeni proje Potterhead’leri bekliyor!

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yılı için özel projeler hazırlanacak. J.K. Rowling’in 1997 yılında yayımladığı ilk kitap, kısa sürede bütün dünyayı etkilemeyi başarmış ve devasa bir markaya dönüşmüştü. Şimdi her şeyi değiştiren o Büyücülük Dünyası için yeni sürprizler hayranları bekliyor.

Okuma listelerini alt üst eden, satış rekorları kıran ve kırmaya da devam eden Harry Potter kitapları; şimdi devasa bir marka olmuş durumda. Harry Potter and the Sorcerer’s Stone adlı ilk kitap, 4 yıl sonra film uyarlamasına da kavuşmuştu. İlk adaptasyonun 20. yılında ise Warner Bros. özel projeler için düğmeye bastı.

Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. Yılında Özel Etkinlikler ile Anılacak

Projelerden ilki yarışma formatında olacak. Hayran yarışması olarak adlandırılan etkinlik 4 saat uzunluğunda bir sınav olacak ve Potterhead’lerin Büyücülük Dünyası hakkındaki bilgilerini test edecek.

Açıklanan ikinci projede ise Harry Potter filmlerinden özel kesitler içeren bir gösterim bizleri bekliyor olacak. Warner Bros. Unscripted Television ve Warner Horizon ortaklığında düzenlenen etkinlik, bu yılın son çeyreğinde HBO Max, Cartoon Network ve TBS kanallarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal çeşitliliği sayesinde milyonlarca hayran özel gösterimi resmi yayın araçları sayesinde izleyebilecek.

Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. yıl dönümü

Warner Bros. Global Kids Başkanı Tom Ascheim konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Büyücülük Dünyası sihrini onlarca yıldır tutkuyla canlı tutan eski ve yeni hayranlar için, bu heyecan verici özel etkinlikleri düzenliyoruz. Söz konusu projeler Harry Potter hayranlarının rahatça ulaşabilmesi adına dijital ve yerel olmak üzere birçok platformda yayınlanacak. Tüm Potter hayranları, içlerindeki Hermione Granger’ı kucaklayarak ve Büyücü Dünyası bilgilerini inceleyerek bu benzersiz kutlama için hazırlıklarını yapabilirler. Sıradan Büyücülük Düzeyi sınavına katılmanın nasıl bir şey olabileceğini merak eden hayranlar adına bu etkinlik olabilecek en yakın şey!”

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yılı için şimdilik açıklanan sürprizler bunlardı. Sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Kayıp Rıhtım

⁠⁠⁠Evapsie!
6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir