Harry Potter ve Fantastik Canavarlar’ın Sihirli Dünyası DOGO Ürünleriyle Buluştu!

Harry Potter DOGO

Harry Potter ürünlerine sahip olmak ve o büyülü dünyayı her zaman yanınızda taşımak ister misiniz? Gelin, bize bu ayrıcalığı sağlayan DOGO’nun hazırladığı ürünlere daha yakından bakalım!

DOGO, 2006 yılında İzmir’de kurulmuş, dünyada ayakkabıya baskıyı başarıyla uygulamış ilk Türk tasarım markasıdır. 13 yıldır 80’den fazla ülkede özgün ve eğlenceli tasarımlarıyla ayakkabı, çanta ve giyim kategorilerinde yenilikçi ürünler sunuyor.

DOGO’nun tüm ürünleri vegan ve el yapımıdır. Sosyal sorumluluğa oldukça önem veren DOGO, hayvan hakları hakkındaki hassasiyetini gerçek deri kullanmak yerine suni deri tercih ederek gösteriyor. Çevreye ve hayvanlara zarar verebilecek kimyasal maddeler kullanmaktan kaçınıyor.  Çevre dostu bazı koleksiyonlarında ise üretim aşamalarında ekolojik yeniden kullanıma uygun hammaddeler kullanıyor.

DOGO, doğanın ve gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan “Sürdürülebilir Moda” anlayışını benimsemeyi hedefliyor.

Harry Potter ve Fantastik Canavarlar hayranları bu koleksiyona bayılacak!

Harry Potter DOGO

Harry Potter ve Fantastik Canavarlar hayranları! Bayıldığınız filmlerin en özel sahnelerini tekrar yaşamak ve Hogwarts’ın sihirli dünyasına ışınlanmak ister misiniz?

DOGO tasarımcıları sizleri unutmadı ve dokunuşlarıyla size özel eşsiz ve nostaljik bir koleksiyon ortaya çıkardı. Bu çok özel koleksiyonda orijinal, lisanslı Harry Potter ve Fantastik Canavarlar karakterleri DOGO ayakkabı, çanta ve t-shirtler ile hayat buldu.

Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw veya Hufflepuff, hangi sınıftan olursan ol sana uygun bir ürün var! Tasarımını seç maceraya başla!

Harry Potter DOGO

Yalnızca Harry Potter ve Fantastik Canavarlar da değil! DOGO, Warner Bros ve Looney Tunes’un en sevilen karakterleri, Scooby Doo, Flintstones ve zamansız kahraman Küçük Prens hayranlarına özel hazırladığı koleksiyonlarıyla da oldukça fazla ses getirdi.

Tasarımın ön planda olduğu bu modellerde; muzip karakterler özgün renkler ile enerjilerini ayakkabılara ve çantalara yansıtıyor. Çocukluğunuza geri dönüp Scooby Doo, Tweety ve Bugs Bunny ile heyecanlı bir serüvene atılmaya ne dersiniz? Tasarımlarıyla göz alıcı bu ayakkabılar, ruhunuzu yenileyecek!

Harry Potter dogo 2

Kadın, erkek ve çocuk ürünlerinden oluşan tüm koleksiyonu www.dogostore.com üzerinde ve tüm DOGO Mağazalarında satışta bulabilirsiniz.

Sizler en çok hangi ürünü beğendiniz? Görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

* * *

* Giydikleriyle Modaya Yön Veren 10 Hogwarts Kahramanı

* Harry Potter Karakterleri Sinema Uyarlamasında Kitaptaki Tasvirlere Ne Kadar Uygun?

Bu bir advertorial içeriktir.