Harry Potter’ın İnteraktif Sergisi “Visions of Magic” Geliyor

Harry Potter'ın İnteraktif Sergisi Visions of Magic Geliyor

Sürükleyici ve etkileşimli bir sergi olan Harry Potter: Visions of Magic, 2024 yılının sonlarında Singapur’da kapılarını Potterhead’lere açmaya açılıyor.

Büyücülük Dünyası farklı interaktif etkinliklerle devam ediyor. Harry Potter: Visions of Magic, dünya prömiyerini Aralık 2023’te Almanya’da yapmış ve büyük ilgi görmüştü. Sergi, Asya prömiyerini ilk defa Singapur’da gerçekleştirecek. Harry Potter filmlerinde Weasley ikizleri Fred ve George’u canlandıran James ve Oliver Phelps kardeşler Almanya’daki açılışta yer almıştı.

40.000 metrekarelik dev bir alanda kurulan Almanya ayağı 138.000 bilet satarak büyük bir başarı elde etti. Singapur ayağı ise daha da büyüyecek. Resorts World Sentosa yetkililerine göre sergi, 10.000 metrekare daha genişleyerek ziyaretçilere daha kapsamlı ve teknolojik bir deneyim sunacak.

Harry Potter'ın İnteraktif Sergisi Visions of Magic Geliyor

Harry Potter’ın İnteraktif Sergisi “Visions of Magic”te Potterhead’ler Nelerle Karşılaşacak?

Sergiyi ziyaret edenler, ikonik Gelecek Postası gazetesi manşetlerinden büyüleyici Black aile ağacı halısına ve Hızır Otobüsü’ne kadar sekiz Harry Potter filminden tanıdık birçok öğeyi keşfetme fırsatına erişecek.

Harry Potter: Visions of Magic

Sergi kapsamında İhtiyaç Odası, Newt’in Canavar Bahçesi, Sihir Bakanlığı ve diğer sihirli mekânlar gezilebilecek. Çoklu duyusal deneyimler sunan sergide tepkisel video içerikleri ve özgün ses manzaraları yer alacak. Etkileşimli teknolojiler ise tüm deneyimi canlandırmaya yardımcı olacak.

Harry Potter: Visions of Magic

Bilet satış tarihi henüz açıklanmadı ancak Harry Potter hayranları öncelikli satış hakkı elde etmek için harrypottervisionsofmagic.com/sg adresinden bekleme listesine kayıt olabilirler.

Harry Potter: Visions of Magic Sergisi Singapur

J.K. Rowling’in 1997 yılında yarattığı Büyücülük Dünyası evreni, 25 yılı aşkın süredir en sevilen ve en başarılı eğlence markalarından biri olmaya devam ediyor. Peki ya yurt dışındaki okurlarımız bu sergiye katılmayı düşünüyor mu?

Harry Potter: Visions of Magic Sergisi Singapur

Sergiyle ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Büyücülük Dünyası ile ilgili tüm gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Straits Times

Etiketler:
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir