Harry Potter LEGO Dimensions Oyununu Tanıtan Bir Video Yayınlandı!

harry-potter-lego-dim-fc

Gelişini daha önceden duyurduğumuz LEGO Harry Potter’ın LEGO Dimensions video oyununa getirilecek genişleme paketinden yeni bir görüntüyle karşımızda. Bu paket Büyücü Dünyası’nda aralarında Hogwarts, Hogsmeade, Diagon Yolu ve daha fazlasının olacağı altı yeni düzlemi barındıracak.

Oyundan tanıtıcı bir videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Neredeyse Hogwarts’a kabul mektubu almak kadar güzel bir şey! Aşina olduğunuz yüzler ve içinde Weasley Büyücü Şakaları’nın da bulunduğu büyülü dünyada keşfedilecek yerlerin hepsi LEGO® Dimensions™ Çoklu Evren’de sizi bekliyor! Harry Potter Team Paketi’ne 27 Eylül 2016’dan itibaren erişebileceksiniz.

Yeni Harry Potter Team genişleme paketini oynamak için orijinal LEGO Dimensions oyununu satın almış olmanız gerektiğini unutmayın. LEGO Dimensions hayranlara oyunun keyfini çıkarma fırsatı verirken, hayranlar kendilerini çeşitli fandomlara (hayran grupları) ve özel olarak oyuncak markaları (Batman, Superman, Dr. Who, Ninjago, Hayalet Avcıları, Yüzüklerin Efendisi ve daha fazlası) için oluşturulmuş dünyalara kaptırabilirler.

Siz bu yeni oyun paketini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

lego-potter-fc

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir