Harry Potter Oyuncuları Yıllar Sonra Özel Bir Bölüm için Bir Araya Geliyor

Harry Potter oyuncuları bir araya geliyor

Harry Potter oyuncuları, Felsefe Taşı’nın 20. yıl dönümü özelinde tekrar bir araya gelebilir. Altın Üçlü’yü canlandıran Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ve ekipteki diğer oyuncular, yıllar sonra aynı yapımda yer almaya hazırlanıyor!

Harry Potter hayatımıza ilk olarak 97’de çıkan romanlarıyla girmiş olsa da, beyaz perdeye ulaşması 2001’i buldu. Ve serinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın vizyona girmesinden bugüne tam 20 yıl geçti. Dünyanın dört bir yanından Potterhead’ler de 20. yıl dönümünü kutlayarak ve filmi tekrar izleyerek geçiriyorlar. Pek tabii Büyücülük Dünyası’na ait resmi sosyal medya hesapları da boş durmuyor ve filmden gerek kamera önü gerekse kamera arkası görüntüleri paylaşarak durumu daha da eğlenceli kılıyor. Ancak görünen o ki, yapılan tek şey sadece basit bir anma olmayacak!

The Sun ve Mirror gibi yabancı basında önemli kaynakları bulunan haber siteleri, edindikleri bir bilgiye göre Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 20. yıl dönümünü kutlamak için bu ay içinde sürpriz bir buluşma bekleniyor. Haberde, Warner Bros.’un gişe rekorları kıran bir seriyi anmak adına Reunion tarzında bir programa katılma konusunda üç ana yıldız olan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson ile filmin sevilen oyuncu kadrosundan bazılarını içeren bir ’Arkadaş tarzı buluşma etkinliği’ planladığı belirtildi. Daha önce bir benzeri Friends dizisi için de HBO Max adına yapılan buluşma, Reunion adıyla geçen aylarda dijital yayın platformu kütüphanesindeki yerini almıştı.

Harry Potter Oyuncuları ile Büyük Oranda Anlaşma Sağlandı

Harry Potter Oyuncuları

Söz konusu etkinlik için görüşmelerin sürdüğü belirtliyor. Oyuncular muhtemelen sekiz Potter filmini ve sette birlikte geçirdikleri 10 yılı aşkın anılarını tartışacaklar. Serinin yaratıcısı olan J.K. Rowling’in de söz konusu buluşmada yer alıp almayacağı henüz bilinmese de, özellikle oyuncularla büyük oranda anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Hatta söz konusu raporda çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı ve çok geçmeden yayınlanacağı ifade ediliyor.

Ne yazık ki gerek oyuncular gerekse Warner Bros. veya HBO Max tarafından bu bilgi resmi olarak doğrulanmış değil. Ancak gazetelerin edindikleri bilgilerin doğru olma ihtimali de oldukça yüksek gibi gözüküyor. Chris Columbus’un Lanetli Çocuk’u aynı ekiple çekmek istediğini belirtmesinin ardından gelen bu haber ile hayranlar ister istemez “Acaba?” demeye başladı bile!

GÜNCELLEME: Sevindirici haber geldi. Reunion gerçek oluyor. 1 Ocak 2022’de HBO Max’e geliyor. Yayınlanan fragmanı aşağıdan göz atabilirsiniz.

Peki ya sizler Altın Üçlü’yü ve diğer Harry Potter oyuncularını yeniden bir arada görmek ister miydiniz? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz!

Kaynak: GeoTV

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir