Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un Türkçe Baskısı Raflarda!

harry-potter-ve-lanetli-cocuk-ust

Ve nihayet beklediğimiz o gün geldi! Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu‘nun yetkin çevirisiyle, sekizinci hikaye Harry Potter ve Lanetli Çocuk, bugün itibariyle raflardaki yerini almaya başladı!

John Tiffany ve Jack Thorne tarafından kaleme alınan ve J.K. Rowling‘in de danışman olarak yardım ettiği tiyatro oyununun özel baskısı nihayet Türkçe olarak raflarda. Orijinalinden yaklaşık 3 ay sonra, Harry Potter serisinden de aşina olduğumuz Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu‘nun çevirileriyle, Yapı Kredi Yayınları etiketiyle bizlerle buluştu.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nın bittiği yerden başlayan ve sağ kalan çocuktan ziyade ikinci neslin, yani oğullarının macerasını anlatan bu kitabın tanıtım yazısına gelin hep birlikte göz atalım:

Sekizinci Hikâye. On Dokuz Yıl Sonra…

harry-potter-ve-lanetli-cocukHarry ait olduğu yerde durmayı reddeden bir geçmişle boğuşurken, en küçük oğlu Albus da istemediği bir aile mirasının yükünü omuzlarında taşımakta zorlanır. Geçmişle gelecek uğursuzca iç içe geçerken hem baba hem oğul tedirgin edici bir gerçeği, bazen karanlığın beklenmedik yerlerden geldiğini öğrenir.

“Harry Potter ve Lanetli Çocuk”, J.K. Rowling, John Tiffany ve Jack Thorne’a ait yeni bir özgün hikâyeden yola çıkarak Jack Thorne’un yazdığı yeni bir oyun. Bu oyun sadece sekizinci Harry Potter hikâyesi değil, aynı zamanda tescilli olarak sahneye koyulan ilk Harry Potter hikâyesi. 30 Temmuz 2016’da Londra West End’de gerçekleşen prömiyerin hemen ardından Sahne Metni Özel Baskısı, dünyanın dört bir yanındaki okuyucuları Harry Potter, arkadaşları ve ailesinin devam eden yolculuğuyla buluşturuyor.

360 sayfalık kitabın etiket fiyatı 22,00 TL. İnternet üzerinden daha ucuza temin etmekle birlikte aynı zamanda İstanbul Kitap Fuarı’nda da olacağı için mutluyuz!

Kitabı sipariş eden Fantastik Canavar okurları var mı? Varsa elinize ulaştı mı? Bilgileri bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un İlk 2 Bölümünü Tadımlık Olarak Okuyabilirsiniz!

Harry Potter ve Lanetli Çocuk Kitabını Yorumluyoruz!

8 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir