Hayallerimizdeki Harry Potter Oyunundan Görüntüler Sızdırılmış Olabilir!

harry potter hogwarts

Harry Potter oyunlarından yana talihin bir türlü yüzümüze gülmediği bir gerçek. Özellikle son çıkan mobil oyun “Harry Potter: Hogwarts Mystery” oldukça ah almıştı. Ancak şimdi size, eğer gerçekleşirse muhteşem olacağına gönülden inandığımız bir haberimiz var! RastaPasta isimli bir YouTube kanalının sızdırdığı video, yepyeni bir Harry Potter Rol Yapma Oyunu‘nun habercisi gibi.

Öncelikle sözü uzatmadan sızdırılan şu şahane videoya hep birlikte göz atalım:

Video YouTube kanalından kısa bir süre sonra kaldırıldı. Görünen o ki WarnerBros. böyle bir videonun etrafta dönmesinden oldukça rahatsız. E tabii bu da işin gerçek olma ihtimalini oldukça yükseltiyor.

Oyunun konusu ise uzun yıllar hayallerimizi süsleyen tarzda. Açık dünya, özgür kararlar, Hogwarts’ta dilediğiniz gibi dolanmak, iksirler, büyüler, yeni canavarlar… Daha ne olsun?! Gelen ilk bilgiler bunlarla sınırlı değil. Oyun 19. yüzyılda geçiyor. Yani 1926 tarihinde başlayan Fantastik Canavarlar film serisine de yeterince yakın olma ihtimali mevcut. Kim bilir belki Hogwarts’ta Newt’e rastlama ihtimalimiz bile olabilir!

Oyun hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak WarnerBros.’un sızdırılan videoyu kaldırılması bizleri umutlandırmadı değil. Oyunun adı içinse şu anlık tek iddia Harry Potter: Magic Awakened yönünde.

Siz ne dersiniz? Böyle bir oyun gerçekten de ihtiyacımız olan açlığı dindirmeye yaramaz mı?

Kaynak: PcGamer

Etiketler:

Forumdan Cevaplar!