“Harry Potter: Hogwarts Mystery” Mobil Oyunu Çok Yakında Bizlerle!

Daha önce haberini yaptığımız, herkesin merakla beklediği mobil oyun Harry Potter: Hogwarts Mystery‘den ilk fragman sonunda geldi. Bize Hogwarts‘ta bir öğrenci olarak yaşama deneyimi sunacak oyun yakın zamanda çıkıyor!

Warner Bros. Interactive Entertainment‘ın alt dalı olarak kurulan Portkey Games tarafından yapılan bu mobil oyun, bizleri 1980‘lerin Hogwarts‘ına götürmeye niyetleniyor. Gelen haberlere göre yeni çıkacak oyun bizlere bir RPG (Rol Yapma Oyunu)’nin tüm nimetlerini kullanarak Harry Potter dünyasına dahil olma şansı sunacak.

Derslere gireceğiz, o derslerden geçmek için büyüler öğreneceğiz, arkadaşlıklar kuracağız veya düşmanlar edineceğiz. Ancak oyunda Harry Potter gibi ana karakterleri ne yazık ki görmeyeceğiz. Yine de bizlerin yüzünü güldürecek çoğu karakteri oyuna eklemeyi ihmal etmemişler. Profesör McGonagall‘dan ders almaya, Bill Weasley ve Nymphadora Tonks ile karşılaşmaya hazır olun!

Karakterinizin kişisel özelliklerini belirleyerek oyuna giriş yapacaksınız. Oyununuz sırasında verdiğiniz önemli kararlar hikayeye az ya da çok etki edecek, onu şekillendirecek. Oyun ilerledikçe Hogwarts‘ta aldığınız eğitim de ilerleyecek.

Harry Potter: Hogwarts Mystery 2018 yılı içerisinde App Store, Google Play ve Amazon Appstore‘dan indirilebilecek.

Daha detaylı bilgiler geldiği sürece sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz!

Forumdan Cevaplar!