“Harry Potter” Serisinde Tom Riddle’ın Çocukluğunu Oynayan Aktör Sherlock Holmes’ün Gençliğini Canlandıracak

Hero Fiennes Tiffin - Young Sherlock Holmes - Tom Riddle

Hero Fiennes Tiffin, Young Sherlock Holmes dizisinde ünlü dedektifin gençlik yıllarına hayat verecek. Harry Potter ve Melez Prens filmindeki Tom Riddle’ın çocukluğuyla hafızalarımızda yer edinen aktörün sıradaki projesi belli oldu.

Tıpkı Harry Potter gibi Sherlock Holmes de popüler kültürün en önemli markaları arasında yer alıyor. Beyaz perdede son olarak yönetmenliğini Guy Ritchie’nin üstlendiği iki filmlik (2009 – 2011) seriyle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü dedektif, Arthur Conan Doyle tarafından 1887’de yaratılmıştı.

Şimdi ise Arthur Conan Doyle’un karakterinden ilham alarak kendi Holmes maceralarını yazan Andy Lane’in Young Sherlock Holmes serisi TV dizisi oluyor. Projenin başına bir kez daha Guy Ritchie geçerken yapımın başrolünde ise Harry Potter hayranlarının yakından tanıdığı Hero Fiennes Tiffin yer alıyor.

Hero Fiennes Tiffin, “Young Sherlock Holmes” Dizisinin Başrolünü Oynayacak

2009 tarihli Harry Potter ve Melez Prens filminde o sıralar yetimhanede kalan Tom Riddle’ı oynayan Hero Fiennes Tiffin, şimdi 26 yaşına ulaştı bile. Genç aktör son dönemlerde olarak yine bir Guy Ritchie filmi olan The Ministry of Ungentlemanly Warfare’da Henry Cavill’ın rol arkadaşı olmuştu. Tiffin ayrıca After Everything, The Loneliest Boy in the World, The Woman King ve After Ever Happy gibi yapımlarla adından söz ettirmeyi bilmişti.

Tom Riddle - Hero Fiennes Tiffin

Deep State ve Rogue gibi yapımlarla tanınan Matthew Parkhill’in başyazarlığını üstleneceği Young Sherlock Holmes dizisinin ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak.

Andy Lane’in kitaplarını ekrana taşıyacak diziye ilham olan seri toplam 8 romandan oluşuyor. Kitaplarda 14 yaşında olan Sherlock, dizide izleyicilerin karşısına 19 yaşındayken çıkacak. İkonik dedektifin henüz şanını kazanmadığı toy bir dönemini işleyecek dizi, yine içinden çıkılması zor komplolara ve ölüm kalım mücadelelerine ev sahipliği yapacak.

Henüz bir çıkış tarihi açıklanmayan dizi Amazon tarafından sipariş edildi. Ancak yapımın Prime Video’da mı yoksa başka bir mecrada mı yayınlanacağı şu an için bilinmiyor.

Amazon Young Sherlock Holmes Dizisi Hero Fiennes Tiffin

İlginizi çekebilir: Harry Potter Filmlerinde Lord Voldemort’u Canlandıran 7 Oyuncu

Hero Fiennes Tiffin’in Young Sherlock Holmes dizisinin başrolünde yer alacak olması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google Haberler’den takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Screen Rant

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir