James Potter ve Çapulcular Serisi Netflix Dizisi Oluyor!

Sonunda birileri sesimize kulak verdi. Harry Potter dünyası kendi dizisine kavuşuyor. Üstelik bu dizi 7 sezon sürecek, Netflix üzerinden yayınlanacak ve özlemle andığımız Çapulcular döneminde geçecek!

Bildiğiniz gibi Amazon, 1 milyar dolarlık bütçesiyle dev birYüzüklerin Efendisi dizisine soyunmuştu. Üstüne bir de benzer bütçelerle şahane bir bilimkurgu serisine göz dikince, gönüllerimizin sahibi Netflix’in buna cevap vermesi kaçınılmaz bir hal aldı.

Ve sonunda Netflix’in CEO’su Reed Hastings, Amazon’un piyasayı domine eden projelerine gereken cevabı verdi. 7 sezon sürecek bir dizi bizlerle olacak! James Potter, Remus Lupin, Peter Pettigrew ve Sirius Black’in odak noktasında olacağı yapım, Çapulcular ekibinin Hogwarts’taki 7 yılını anlatacak. Bu da demek oluyor ki Genç Severus Snape, Lily Evans ve daha nice şahane karakteri de görme şansımız olacak!

J.K. Rowling’in, Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filminin senaryosundan hemen sonra yazmaya başladığı seride; 3. sezona kadar geldiği ve ilk sezon için yapım hazırlıklarına da başlandığı duyuruldu.

Bir başka güzel haberse yavaş yavaş netleşmeye başlayan oyuncu kadrosundan geldi. Harry Potter filmlerinden hatırlayacağımız bazı isimlerin James Potter ve Çapulcular filminde rol alabileceği fısıldanan dedikodular arasında. Henüz net bir isim paylaşılmamış olsa da, bizler bu isimlerin Hogwarts profesörlerinden olacağına dair şanslı bir tahmin yürütmekten geri duramıyoruz.

Son olarak, Pottermore’un yeni seriyi şahane ve bir o kadar da nostaljik bir tanıtım videosuyla duyurduğunu sözlerimize ekleyelim. 2 dakikalık bu göz yaşartıcı fragmanı, sizler için Türkçeleştirdik. BURADAN izleyebilirsiniz! J.K. Rowling’in yeni proje hakkındaki açıklamaları ise burada.

Ne dersiniz? Sonunda bu da oldu değil mi!


J.K. Rowling’den Kısa Öykü: Bir Sirius Black ve James Potter Macerası

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!