Resmileşti: Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3’te Grindelwald Rolünü Canlandıracak

Mads Mikkelsen Fantastik Canavarlar 3 Gellert Grindelwald

Olabilir, oluyor, olmayacak derken nihayet resmileşti! Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 filminde Gellert Grindelwald olarak karşımıza çıkacak.

Fantastik Canavarlar film serisi ne yazık ki talihsizliklerle boğuşup duruyor. Aslında her şey ikinci filmin olumsuz eleştiriler alması ve J.K. Rowling’in çok önce tamamladığı üçüncü filmin senaryosunu çöpe atıp baştan yazmasıyla başladı. Film ertelendikçe ertelendi. Tam “nihayet çekimler başlıyor” dediğimizde ise dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi ortaya çıktı ve bir kez daha ertelendi. Sonra yaz aylarının sonunda tekrar başlayacağı söylendi ancak bu sefer de Johnny Depp’in mahkemesi yüzünden gecikeceği belirtildi.

Sonunda çekimlerin başladığı haberleri geldi ve bu sefer galiba oluyor diye düşündük. Düşünmez olaydık… Yaklaşık iki hafta önce gelen bir haberle birlikte, serinin en sevilen isimlerinden biri olan Grindelwald’ı canlandıran Johnny Depp’in Fantastik Canavarlar’dan ayrıldığını öğrendik. Warner Bros., oyuncunun bir gazeteye açtığı davayı kaybetmesi sonucu onun artık daha fazla seride olmak istemediğini ve ayrılması gerektiğini söyledi. Oyuncu da sadece tek bir sahne çekmesine rağmen sözleşmesinde yazan miktarın tamamını alarak yapımdan ayrıldı.

fantastik canavarlar 3 Johnny Depp

Sonuç olarak hayranlar bu duruma oldukça öfkelendiler. Sitemiz okurlarının çoğunun aslında seriyi Johnny Depp ve oyunculuğu yüzünden takip ettikleri de ortaya çıktı. Ancak beklenen olmadı ve Warner Bros. kararından geri adım atmadı. Böylece, serinin en kilit karakteri oyuncusuz kaldı.

Gelgelelim ne kadar sinirlensek de bir yanımız çoktan “Acaba karakteri hakkını vererek kim oynayabilir?” sorusunu sormaya başlamıştı. İşte bu aşamada bir isim ortaya atıldı: Özellikle Hannibal dizisindeki rolüyle akıllara kazınan Mads Mikkelsen’in karakteri canlandıracak isim olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Fantastik Canavarlar 3 İçin, Mads Mikkelsen ile Çekimlere Başlanacak

Tam sevinmeye başlıyorduk ki geçen günlerde üzücü haber, bizzat Mads Mikkelsen tarafından geldi. Kendisi bu bilgilerin söylenti olduğunu belirtti. Ayrıca gerçekten öyle bir şey varsa da o telefon görüşmesi beklediğini söyledi.

Ancak sizlere bunun haberini duyururken şöyle bir cümle kullanmıştık:

“Görüldüğü üzere Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3 ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirtiyor. Pek tabii daha önceden de farklı filmler için herhangi bir anlaşma yapmadığını söyleyen ancak ardından o filmlerde oynadığı ortaya çıkan ünlüler olmuştu. Belki de burada böyle bir taktik yatıyor olabilir.”

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar 3

Tam da dediğimiz gibi bir şey oldu. Deadline’ın haberine göre Warner Bros., Mads Mikkelsen’in Karanlık Büyücü Gellert Grindelwald rolünü oynayacağını resmi olarak duyurdu!

Evet, daha düne kadar yalan denilen haber gerçek oldu ve nihayet rolün belirsizliği de son buldu.

15 Temmuz 2022’de sinemalara gelmesi beklenen Fantastik Canavarlar 3 filminde, Grindelwald’ı canlandıracak ismin Mads Mikkelsen olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

⁠⁠⁠Evapsie!
10 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir