Jude Law ve Eddie Redmayne’den King’s Cross İstasyonunda Hayranlara Büyük Sürpriz

eddie redmayne jude law hogwarts

Her yıl Potter hayranları Harry’nin Hogwarts Ekspresi‘ne bindiği anı kutlamak için Londra’daki King’s Cross istasyonunda toplanıyor. Ancak bu yıl onları Fantastik bir sürpriz bekliyordu… Yakında çıkacak Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filminin yıldızları Eddie Redmayne ve Jude Law sabah saatlerinde King’s Cross İstasyonu’na gelerek yaptığı sürprizle hayranları sevince boğdu.

Büyücü Dünyası’nın hayranları, mevzu 1 Eylül’e gelince ne yapacağını iyi bilir: Bu tarihte öğrenciler saat tam 11’de yola çıkan Hogwarts Ekspresi’ne binip ikon haline gelmiş bu trenle okula dönerler. Londra’daki King’s Cross İstasyonu’nda, hayranlar yürekten bir geri sayım ile o anı kutlamak için toplanmaya başlarlar. Bu bir nevi Yeni Yıl’ı kutlamaktır, tabii büyücü tarzında.

Ancak bu yıl biraz daha özeldi çünkü yakında çıkacak olan Fantastik Canavarlar filminde Newt Scamander ve Albus Dumbledore’u oynayan Eddie ve Jude hayranlara merhaba demek için King’s Cross’a çıkageldiler. Tüm bu tatlı kargaşayı yakalamak için biz de oradaydık – işte Eddie ve Jude’un o anlarına birlikte göz atalım.

– Eddie Redmayne ve Jude Law’dan Peron Dokuz Üç Çeyrekte Hayranlara Sürpriz

Gördüğünüz üzere, ikili oradayken meşhur Harry Potter fotoğraf çekimine girişti: 9. ve 10. peronlar arasındaki duvardan bir kısmı dışarı çıkmış meşhur el arabasıyla poz verdiler. Ardından birkaç sevimsiz selfie çekiminin ve Büyücü Dünyası’nın eğlencesinin zamanı gelmişti.

jude law eddie redmayne kings cross

Son olarak, Edith Bowman saat 11’e gelirken geri sayımda kalabalığa rehberlik etmek için Eddie ve Jude’a katıldı, saat 11 olduğunda istasyonda Hogwarts Ekspresi’nin peron dokuz üç çeyrekten kalktığı üzerine bir duyuru yapıldı. Kalabalık sevinçle bağırırken asalar yukarı kaldırıldı ve yeni dönemin başlangıcı kutlandı.

kings cross 1 eylul etkinlik

– Yılbaşı’nı boş verin, yılın en önemli geri sayımı budur.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları 16 Kasım’da bizi genç Dumbledore’un öğretmenlik günlerinden kesintiler göreceğimiz Hogwarts’a geri götürecek. Siz de bizim gibi geri sayıma başladınız mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.


bunlar da ilginizi çekebilir:

J.K. Rowling’in Kaleminden “King’s Cross İstasyonu” Hakkında Her Şey

J.K. Rowling’in Kaleminden “Peron Dokuz Üç Çeyrek” Hakkında Her Şey

Nereden Geldiğini Kimsenin Bilmediği O Kırmızı Canavar: Hogwarts Ekspresi

Forumdan Cevaplar!