ÇEKİLİŞ: “Kafasına Göre Dergi”nin Harry Potter Temalı Yeni Sayısını Hediye Ediyoruz!

Kafasına Göre Harry Potter

İlgiyle takip ettiğimiz dergilerden Kafasına Göre‘nin Harry Potter temalı yeni sayısında site kurucumuz ve genel yayın yönetmenimiz Hakan Tunç‘la yapılan bir röportaj da bulunuyor. Ayrıca sizler için bir ÇEKİLİŞİMİZ de var!

Dört yıldır okurlarına hayatın tüm renklerini sunan kültür, sanat ve edebiyat dergisi Kafasına Göre Dergi’nin 27’inci sayısı çıktı! Her sayı olduğu gibi temmuz-ağustos sayısı da dosya konusu, yazar, çizer ve röportajlarıyla dopdolu.

Bu sayının kapağını genç-yaşlı herkesi kendi dünyasına hayran eden Harry Potter süslüyor. Kitapların, filmlerin ve karakterlerin neden bu kadar çok sevildiğine, popüler olduğuna dair bütün sorulara bu sayıda cevap bulunacak.

Kafasına Göre Harry PotterHarry ve arkadaşlarıyla büyüyen bir nesli temsilen E. Tuğba Öztürk anılarını ve hayatını paylaştı.

Hayatının büyük bir bölümünü Harry Potter’ı canlandırmakla geçiren genç ve yetenekli oyuncu Daniel Radcliffe, derleme röportajında Harry Potter’ı canlandırmanın hayatına kattığı eksi ve artıları anlattı.

İdil Hafızoğlu, Harry Potter serisinin yazarı J. K. Rowling’in kazandığı paralar ve başarılar yüzünden camiada sevilmeyen bir yazar olmanın mizahi yönünü kaleme aldı.

Harry’ninki gibi fantastik ve büyülü evrenlerden uzak durmayı tercih eden okurları ikna etmek için Kafasına Göre Söyleşiler’de Kayıp Rıhtım’ın kurucusu Hakan Tunç’la dolu dolu bir röportaj yapıldı.

Ayrıca Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımız ile Forumlarımız üzerinden yapacağımız çekilişlerle sahiplerini bulacak hediye dergileri kazanmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz!

cekilis gorseli

TÜM ÇEKİLİŞLER İÇİN SON KATILIM TARİHİ: 12 Temmuz 2019 – 23.59

Twitter çekilişine katılmak için TIKLAYIN.

Facebook çekilişine katılmak için TIKLAYIN.

Instagram çekilişine katılmak için TIKLAYIN.

Forum çekilişine katılmak için TIKLAYIN.

NOT: Forum çekilişi için bu başlık altında “Çekilişe Katılmak İstiyorum” yazmanız yeterli olacaktır.

Bunların yanında, edebiyat, kültür ve sanatın daha fazlası için Kafasına Göre’nin 27’inci sayısı tüm Türkiye’de gazete ve dergi satan bayilerde sizlerle. Çekiliş için şimdiden iyi şanslar!

* * * *

* 3 Adımda Harry Potter Kitaplarında Aynaların Önemi

* Harry Potter ile Birlikte Yaşamanın Artı ve Eksileri

* Harry Potter ve Lanetli Çocuk Sinema Filmi Olacak mı?

* * * *

Forumdan Cevaplar!