Lord Voldemort’un Yükselişini Konu Alan Radyo Tiyatrosu “Great Wizarding War” Geliyor!

Great Wizarding War Fragman

Broad Strokes Productions‘ı artık J.K. Rowling kadar iyi tanıdığınızdan eminiz! Fantastik Canavarlar filminin dolduramadığı boşluğu doldurmaya çalışan amatör film yapımcıları topluluğu yeni işleriyle yakında bizlerle olacak. Voldemort’un yükselişini konu alacak olan “Great Wizarding War” kısa bir süre sonra bizlerle!

Bilmeyenler için kimdir Broad Strokes Productions, ondan bahsedelim. Kendileri Ariana’nın ölümüyle sonuçlanan Dumbledore ve Grindelwald dövüşünü anlatan Çoğunluğun İyiliği ile Snape’in kişiliğine daha yakından bakma fırsatı yakaladığımız Severus Snape ve Çapulcular hayran filmlerinin yapımcısı. Sıradaki projeleri ise bir radyo tiyatrosu!

Önceki haberimizde ekibin bu filmleri ne zorluklarla çektiğini söylemiştik. Ne kadar çok bağış yapılmış olsa da ekip kendi cebinden fazlasıyla para ödemişti. Hâl böyleyken çok istense bile yeni bir film projesi ne yazık ki gelemiyor. Bunun yerine yeni proje 12 bölümlük bir radyo tiyatrosu şeklinde olacak.

Snape ve Çapulcular filminin bittiği yeri hatırlarsanız Voldemort’un Snape’i saflarına nasıl kattığını görmüştük. Seri tam olarak buradan devam ederek başlayacak. Fantastik Canavarlar filmi bizlere çokça duyduğumuz ancak görme şansımızın olmadığı arka plan karakterlerini gösterirken bu projede yıllardır tanıdığımız dostlarımızla tekrar buluşacağız.

Proje 1 Ağustos 2018’de ekibin Youtube kanalı başta olmak üzere çeşitli platformlardan açılışını yapacak. Projenin fragmanı sizler için Türkçe’ye çevirdik:

Bir radyo tiyatrosu da olsa gözlerimiz ister istemez bu kıymetli yapıma çevrildi. Severus Snape, Voldemort’un yükselişi ve Büyücülük Savaşı… Keşke şöyle sezonlar süren bir dizi olsa demiyor mu insan?

Proje hakkında gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu sırada siz de görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


Eğer hâlâ izlemediyseniz Severus Snape ve Çapulcular filmini buradan izleyebilirsiniz.

Forumdan Cevaplar!