Matthew Lewis, Fantastik Canavarlar Filmi Hakkında Konuştu!

Matthew Lewis

Neville Longbottom rolüyle kalplerimizi fetheden Matthew Lewis, şu sıralar rol aldığı Viktorya döneminde geçen dedektiflik dizisi Ripper Street‘in yeni sezon tanıtımı için MTV‘ye verdiği röportajda, Fantastik Canavarlar hakkında konuştu.

Elbette filmi görmek için sabırsızlanıyorum, inanılmaz yetenekler var işin içinde. David Yates, David Heyman[…] birlikte büyüdüğüm ve yıllar boyunca sevdiğim insanlar, hepsi bu işin içinde. Şahane olacağına eminim.

Filmde şöyle bir görünmeye gelirsek… belki. Neville o sıralar eksi yetmiş yaşında olmuyor mu? Film, benim için çok çok eski değil mi?

Söyleşide aynı zamanda Harry Potter filmlerindeki rolünün, hayatı ve kariyeri üzerindeki etkilerinden bahsediliyor. Aynı rolde tekrar oynamaya var mısınız, sorusuna ise bakın ne diyor:

Harry Potter filmlerinde oynamayı çok sevdim ve bu benim hayatımın önemli bir parçasıydı. Ancak 10 yıl sonra, artık bununla daha ne yapabilirim bilmiyorum. Sadece Harry Potter değil, her şey […] bir projeyi çok sevebilir, bir karakter için çok tutkulu olabilirsiniz ama bir aktör olarak, başka insanlar olmayı severiz. O kişiyi bulup başlamak çok eğlenceli.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir