Matthew Lewis, “Harry Potter” Dizisi için Teklif Gelirse ‘Kesinlikle Değerlendireceğini’ Açıkladı

Matthew Lewis - Harry Potter Dizisi Açıklaması

Matthew Lewis, Max tarafından geliştirilen Harry Potter dizisi hakkında konuştu. Büyücülük Dünyası’nda Neville Longbottom karakterini canlandıran oyuncu, yapımcılara açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.

Harry Potter film serisinde 2002 – 2011 yılları arasında sekiz film boyunca Neville Longbottom’ı canlandıran aktör, Max imzalı yeniden yapımında karakterini yeniden canlandırma fikrine dair görüşlerini paylaştı. People dergisinin konuğu olan oyuncu, Harry Potter New York mağazasında bir etkinlik sırasında merak edilenleri yanıtladı.

Lewis şunları kaydetti:

“Bu işe ilk girmemin nedeni, çok kısa bir dikkat sürem olmasıydı. Herhangi bir şeyi uzun süre sürdürebilme konusunda çok ama çok kötüyüm. Yıllar boyunca birçok hobim ve tutkum oldu. Hiçbirini hâlâ yapmıyorum. Bir şeylere deli gibi âşık olurum ve sonra neredeyse hemen unuturum.”

Matthew Lewis - Harry Potter Dizisi Açıklama

Ancak Matthew Lewis söz konusu olan şey yeni Harry Potter dizisiyle Büyücülük Dünyası’na geri dönüş ihtimali ise buna hayır demeyeceğini belirtti.

Matthew Lewis Yeni “Harry Potter” Dizisi Fikrini Değerlendirmeye Açık

Matthew Lewis sözlerine şöyle devam etti:

“Bakmak veya yapmak istediğim bir şey değil. Ama burun kıvıracağım bir şey de değil. Yetişkin bir Neville olarak görmek olaya çok farklı bir hava katardı. Bu ilginç olabilir. Bunu kesinlikle gözden geçirir ve değerlendiririm.”

Warner Bros. Discovery daha önce Harry Potter dizisinin 10 yıl süreceğini ve J.K. Rowling‘in 7 kitaplık serisine dayanan 7 sezondan oluşacağını açıklamıştı. Dizinin ilk sezonunun ise 2026 yılında Max’te başlaması planlanıyor.

Matthew Lewis - Harry Potter Dizisi - Neville

Geçen yıl Daniel Radcliffe, verdiği bir demeçte Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na geri dönmenin zamanı olmadığını düşündüğünü söylemişti:

“Olayı tamamen yeni baştan başlatmak istediklerini anladım ve kim bunu yapıyorsa kendi izlerini bırakmak isteyeceğinden eminim. Muhtemelen eski Harry’nin bir yerlerde nasıl cameo yapacağını düşünmek istemeyeceklerdir.”

Filmlerde Bellatrix Lestrange’i canlandıran Helena Bonham Carter ise bu olası geri dönüş sorusuna, “Asla, asla demeyin,” şeklinde bir yanıt vermişti.

Dizi şu anda senaryo aşamasında ve henüz hiçbir oyuncu ile resmi anlaşma gerçekleştirilmedi.

Matthew Lewis‘in açıklamalarını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar‘ı Google Haberler‘de takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: The Hollywood Reporter

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir