“Harry Potter” Filmlerinin Neville’i Dizide Yer Almaya Açık: Hedefinde Bakın Hangi Karakter Var

Matthew Lewis Harry Potter Dizisinde Yer Alabilir

Film serisinde Neville Longbottom karakterine hayat veren Matthew Lewis, Harry Potter dizisinde yer almaya sıcak bakıyor. Oynamak istediği karakter ise çoktan belli.

Harry Potter film serisinde canlandırdığı Neville Longbottom karakteriyle ünlenen Matthew Lewis, serinin yeni dizi uyarlamasıyla büyücülük dünyasına geri dönmeyi planlıyor. Ancak aktör bu kez yeni bir karakteri ele alma arzusunu dile getirdi.

Sekiz film boyunca Neville’i canlandıran Lewis, MegaCon Orlando’daki bir panelde Büyücülük Dünyası’na geri dönmeye açık olduğunu söyledi. Max için hazırlanan dizide Neville’i tekrar canlandırmanın yaşı nedeniyle uygun olmadığını belirten Lewis, yeni bir karakteri canlandırmak istediğini dile getirdi.

Lewis, “Orijinal kadronun yaptığı harika iş göz önüne alındığında, canlandıracak yeni bir karakter bulmak oldukça zor bir görev,” dedi. Tercihlerini yansıtırken, daha önce David Thewlis tarafından hayata geçirilen Profesör Lupin’i canlandırmaya ilgi duyduğunu da belirtti. Thewlis’in performansını överek, canlandırmaktan zevk duyacağı bir karakter olduğunu belirtti.

Matthew Lewis Harry Potter Dizisinde Yer Alabilir

“Tanrım, hiçbir fikrim yok. Bu da çok zor çünkü herkes harika bir iş çıkardı. Gerçekten de oynamaya teşebbüs etmek isteyeceğim biri olduğunu sanmıyorum. Neville’i tekrar oynamak için çok yaşlıyım….

En beğendiğim karakter, eşsiz David Thewlis tarafından canlandırılan Profesör Lupin oldu. Eğer denemek isteseydim, bu benim oynayacağım bir karakter olurdu.”

Matthew Lewis Dışında Diğer Oyuncular da “Harry Potter” Dizisinde Yer Alabilir

Nisan 2023’te duyurulan yeniden başlatma, Harry Potter evreninde önemli bir genişlemeye işaret ediyor ve J.K. Rowling baş yapımcı olarak görev yapıyor. Oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar belirsizliğini koruyor. Ancak Succession’daki çalışmalarıyla tanınan Francesca Gardiner, showrunner rolü için düşünülen yazarlar arasında yer alıyor. Yapımın 2026 yılı içerisinde ilk sezonuyla yayınlanacağı da kısa süre önce paylaşılmıştı.

Daniel Radcliffe ve Emma Watson da dahil olmak üzere diğer oyuncu kadrosunun potansiyel dönüşleri hakkında spekülasyonlar dönmeye devam ediyor. Altın Üçlü’nün diğer üyesi Ron Weasley’i canlandıran Rupert Grint de, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada dizide yer almakla ilgili “Asla, asla demem,” şeklinde konuşmuş ve kapıyı aralık bırakmıştı.

Matthew Lewis Harry Potter Neville Longbottom

Potterhead’ler yeni gelişmeleri merakla beklerken, Matthew Lewis ve potansiyel olarak diğer oyuncuların farklı rollerle geri dönme ihtimali, büyücülük dünyasının küçük ekranda ortaya çıkan macerasına ilgi çekici bir heyecan katmanı ekliyor.

Matthew Lewis’in Harry Potter dizisinde Profesör Lupin karakterini canlandırma fikrine nasıl yaklaşırsınız? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarları Google News’ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir