Rupert Grint, “Harry Potter” Evrenine Dönme Fikrine Sıcak Bakıyor

Rupert Grint - Harry Potter Serisi Dönüş Fikri

Rupert Grint, gelecekte bir gün yeniden Harry Potter evrenine adım atma fikrine sıcak baktığını açıkladı. Büyücülük Dünyası’nda Altın Üçlü’den Ron Weasley’yi canlandıran aktör, seriyle bağını kopartamayan isimlerden.

2001–2011 yılları arasında toplamda 8 film boyunca Ronald “Ron” Bilius Weasley karakterine hayat veren Rupert Grint, son olarak Apple TV+’ın korku ve dram türlerindeki Servant dizisiyle izleyicilerin karşısına çıktı.

35 yaşındaki aktör Comic Book’a dizi hakkında verdiği demeç sırasında, kaçınılmaz olarak Harry Potter’a dair de soruları yanıtlamak durumunda kaldı.

Büyücülük Dünyası’nın eski oyuncuları sık sık benzer sorulara maruz kalıyor. 2020 yılında Daniel Radcliffe bu tarz bir soruya, geri dönmeyi düşünmediğini açık bir şekilde belirterek cevap vermişti.

Rupert Grint - Harry Potter Serisi

Rupert Grint, “Harry Potter” Dönüş Hakkında Konuştu: “Asla, Asla Demem”

Rupert Grint söze, “Bilmiyorum. Yani, asla asla demem,” diyerek başladı ve, “Asla ‘kesinlikle hayır,’ demem,” diyerek düşüncesinin altını çizdi. Ardından şunları ekledi:

“Hayatımın büyük bir parçasıydı ve bu karaktere ve hikâyelerine çok düşkünüm.

“Yani evet, demek istediğim, doğru zaman geldiğinde bunun için hazır olurdum. Bunun hangi düzeyde olacağını bilmiyorum ama evet, göreceğiz.”

Grint’in Ölüm Yadigârları – Bölüm İki filminin ardından Ron Weasley karakterine veda etmesinin üzerinden 13 koca yıl geçti.

O zamandan bu yana, tüm ana oyuncu kadrosuna çağrılmaları halinde rollerine dönüp dönmeyecekleri defalarca soruldu. Rupert Grint ise her zaman bu soruya olumlu cevap verenler arasında yer aldı.

Rupert Grint - Harry Potter Serisi Dönüş

Harry Potter Evreni Genişlemeyi Sürdürüyor

J.K. Rowling önce iki bölümlük Lanetli Çocuk tiyatro oyunuyla, ardından da -şimdilik- üç filmden oluşan Fantastik Canavarlar film serisiyle Büyücülük Dünyası’nı genişletmeyi sürdürdü.

Draco Malfoy’a hayat veren Tom Felton daha önce yaptığı bir açıklamada, ana serinin oyuncularının olası Lanetli Çocuk filmi için geri dönmesinin istenmeyeceğini düşündüğünü söylemişti.

Daniel Radcliffe ise serinin eninde sonunda bir şekilde yeniden başlatılacağına inandığını kaydetmiş ve bu rolün yeni isimlerce canlandırılması gerektiğini kaydetmişti. Neticede Radcliffe haklı çıkmış ve ilk 7 kitabı konu alan yeni bir TV dizisi için çalışmalar başlamıştı.

İlginizi çekebilir: Ron Weasley Neden Bizim Seçilmiş Kişimiz?

Siz gelecekte olası bir Harry Potter projesinde Rupert Grint’i görme fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Yahoo News


Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir