MinaLima’dan Özel Tasarımıyla Büyüleyen “Harry Potter” Kutu Seti Geliyor

MinaLima Harry Potter Özel Kutu Seti

MinaLima imzalı Harry Potter özel tasarım kutu seti satışa açılıyor. Bu koleksiyonluk ürün, J.K. Rowling’in ünlü Büyücülük Dünyası evreninin ilk üç kitabını içeriyor.

Kuşkusuz MinaLima Harry Potter dünyasında farklı bir yere sahip. Tam adıyla MinaLima Design, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar film serisi de dahil olmak üzere çeşitli filmler için kitap kapakları, posterler ve diğer grafik öğeler gibi aksesuarlar üreten bir grafik tasarım şirketi olmasıyla biliniyor.

Eduardo Lima ve Miraphora Mina ikilisi tarafından işletilen tasarım stüdyosu, Harry Potter dünyasıyla köklü bir işbirliği geçmişine sahip. Azkaban Tutsağı’nda karşımıza çıkan Çapulcu Haritası’ndan Melez Prens’te gördüğümüz ünlü neşriyat Dırdırcı’nın özel bir sayısına dek MinaLima birçok tasarımla Potterhead’leri büyülemeyi sürdürüyor.

MinaLima Harry Potter Özel

Stüdyonun son çalışması ise Harry Potter serisinin ilk üç kitabı olan Felsefe Taşı, Sırlar Odası ve Azkaban Tutsağı’nın özel baskılı kutu seti oldu.

MinaLima, Harry Potter’ın Büyüsünü Yaşatmayı Sürdürüyor

J.K. Rowling’in ilk üç Harry Potter romanının resimli baskılarını içeren kutulu bir set için geri sayım paylaşmış durumda. Harry Potter filmlerinin grafik tarzını yaratmasıyla tanınan MinaLima, ilk üç Potter kitabının resimli baskılarıyla da adından çokça söz ettirmişti.

MinaLima Harry Potter Özel Kutu Set

Üç kitapta da Rowling’in eserleri metin açısından hiçbir kısaltmaya tabi tutulmadan eksiksiz ibr şekilde okurlarla buluşturuluyor. Aynı zamanda neredeyse hemen her sayfada MinaLima’dan tam renkli çizimler okurları büyülemeyi hedefliyor.

MinaLima Harry Potter Kitaplar

Bu versiyonlar aynı zamanda Harry’nin Hogwarts mektubu gibi Büyücülük Dünyası’nın  izlerini gerçek hayata taşıyan özel parçalara da ev sahipliği yapıyor. Üç kitap, altın süslemeli bir kutuda toplanıyor.

Kaynaklara göre MinaLima imzalı Harry Potter kutulu seti Ekim 2024’te hem Birleşik Krallık hem de ABD pazarında satışa sunulacak. Bu özel setin Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. Kutulu sete dair detayların ise gelecek aylarda netleşmesi bekleniyor.

MinaLima Harry Potter Kitapları

Siz bu özel tasarım Harry Potter kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: The Rowling Library

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir