Pokémon GO Esintili Harry Potter: Wizards Unite Oyunundan Yeni Fragman ve Son Detaylar

Pokémon GO Esintili Harry Potter: Wizards Unite Oyunundan Yeni Fragman ve Son Detaylar

Bu yıl çıkması beklenen Harry Poter: Wizards Unite mobil oyunu, yeni yayınlanan videosunda kaçıp Muggle dünyasına saklanan tüm sihirli şeyleri gözler önüne seriyor. Mutlaka göz atın!

Merakla beklenen mobil oyundan yeni tanıtım videosu oldukça heyecan verici görünüyor. Pottermore’da yayınlanan son bilgileri sizler için çevirdik.

Çıkması beklenen, artırılmış gerçeklik ile telefonunuz sayesinde gerçek dünyayı Büyücü Dünyası’na dönüştüren, mobil oyuna ait yeni tanıtım videosunda oyunun temel hikâyesine daha fazla yer verilmiş. Sıradan Muggle dünyamıza her çeşit tuhaflığı sokacak olan gizemli tehlike “Musibet” ile karşılaşacak ve bir göz kırpma ile yolladığınız Paskalya Yumurtalarını isabet ettiremeyeceksiniz.

-Raporlar gösteriyor ki Muggle dünyasına akın akın sihir sızmakta! Diğerlerini alarma geçir ve büyücü dünyasını kurtarmaya yardım et!-

Kendi dünyamızda bir anda ortaya çıkan sihirli durumları anlatan bu son video bazı beklenmedik misafirleri de gün yüzüne çıkarttı. Bir futbol sahasını ters çeviren Ölüm Yiyenler, bir Meksikalı dükkanında açılan bir Canavar Kitap: Canavarlar ve bir Snitch ile oynayan sevimli kedi yavruları sahneleri bunlardan bazıları.

Ayrıca bulunması gereken Paskalya Yumurtalarına dair izler var. Ki bu izler bize Wizards Unite’in daha derin hikâyesinde, ‘Hermione’den (bizim Hermione’mizdir, değil mi?) Gizlilik Yasası Kuvvetleri’ne dair gizemli bir hatırlatıcı, gazetelerden kırpılmış notlar ve “Londra Beşlisi” denen bir grup kayıp büyücünün muzipliği gibi ipuçları içeriyor.

Ve elbette, tüm bu ilginç sihirli bildiriler aynı zamanda Muggle haberlerinde de yer alıyor. Bir noktada, Vogue kapağında Seçmen Şapka’ya dair bir haber görüyoruz, ki bunun bizlerin sıradan moda nesnesi olmadığı aşikar.

Peki tüm bunlar ne anlama geliyor?

Tüm gizemi sizin çözmeniz gerektiğini gösteriyor. Oyundaki bir oyuncu olarak, Gizlilik Yasası Kuvvetleri adına Sihir Bakanlığı’nda çalışacak, sihirsel izleri kendi dünyalarına döndürmek için diğer oyuncular ile iş birliği yapacak ve ilk etapta “Musibet”in nasıl ortaya çıktığını keşfedeceksiniz. Oyun hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Pokémon GO Esintili Harry Potter: Wizards Unite Oyunundan Yeni Fragman ve Son Detaylar

Wizards Unite, Pokémon Go yaratıcıları Niantic ve Warner Bros. Interactive Games tarafından, yeni markaları Portkey Games ile yaratıldı. Bu sayede sizleri kendi maceralarınızla Büyücü Dünyası’ndan esinlenmiş pek çok farkı oyunun merkezine koyacak gibi görünüyor.

Wizars Unite, bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek, daha fazla detay için resmi internet sitesine göz atabilirsiniz!

Oyundan yeni fragman ve detaylara sizin yorumunuz ne oldu? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!


Wizards Unite oyununa dair sitemize bulunan diğer haberler için tıklayın!

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir