“Harry Potter”ın Lord Voldemort’u, “28 Gün Sonra”nın Devam Filmi Kadrosuna Katılıyor

Ralph Fiennes 28 Years Later Film Kadrosu

Ralph Fiennes (nam-ı diğer Lord Voldemort) Danny Boyle tarafından yönetilecek 28 Years Later filmi kadrosuna katılmak üzere görüşmelere başladı.

J.K. Rowling’in popüler fantastik kurgu serisi Harry Potter’da Lord Voldemort karakterini canlandıran Ralph Fiennes’ın yeni rolü belli oluyor. Filmografisinde Büyücülük Dünyası yapımlarının yanı sıra The Grand Budapest Hotel, Schindler’s List, The Constant Gardener, The Menu ve The King’s Man gibi eserler bulunan Fiennes beyaz perde yolculuğuna post apokaliptik bir film ile devam edebilir.

İzleyicilerle ilk olarak 2002 yılında buluşan 28 Days Later filmi, ölümcül bir virüsün dünya yaşamının çoğunu yok ettiği karanlık bir gelecekte geçiyordu. Cillian Murphy tarafından canlandırılan Jim’in salgından 28 gün sonra hastaneden dışarı çıkmasıyla başlayan macera; izleyicileri gerilim dolu bir hayatta kalma hikâyesine davet ediyordu.

Serinin ikinci filmi 28 Weeks Later ise 2007’de izleyicilerle buluşmuş; 2015’te ise üçüncü film için çalışmalar başlamıştı. Daha önce 28 Months Later adıyla anılan devam filmi, sonradan 28 Years Later olarak adlandırılmıştı.

Ralph Fiennes, Jodie Comer ile Birlikte “28 Years Later” Filmine Katılabilir

Danny Boyle’un kıyamet sonrası kült klasiği 28 Days Later’ın devamı niteliğindeki film, bilimkurgu geriliminin ilk gösteriminden 20 yıl sonra izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Serinin üçüncü filminde Cillian Murphy’nin kadroda olduğu biliniyor. Murphy’ye yeni macerada eşlik edecek isimler arasında ise Killing Eve’in yıldızı Jodie Comer ile Harry Potter’ın Karanlık Lord’u Ralph Fiennes da yer alıyor.

Ralph Fiennes 28 Years Later Film Kadro

Yönetmenliğini Boyle’un üstlendiği ve senaryosunu Alex Garland’ın kaleme aldığı filmde Murphy’nin kariyerinin ilk dönemlerinde canlandırdığı bisikletli kurye Jim rolüne geri döneceği bildiriliyor.

Yeni Bir Üçleme Başlayacak

Öte yandan 28 Years Later filmiyle birlikte seri Boyle ve Garland öncülüğünde yeni bir üçlemeye de adım atacak. Üçlemenin ilk filmi olma özelliğini taşıyacak yapımın devam maceraları hakkında detaylar saklı tutulsa da; yeni filmin “Later” evreninin geleceğine dikkat çekici temeller atacağı da tahmin ediliyor.

Dünya’ya bulaşan ve insanları zombileştiren virüsün beyaz perdedeki hikâyesi, yeni filmlerle devam edecek. Ancak Boyle, yalnızca üçlemenin ilk filminde yönetmen koltuğunda yer alacak.

28 Years Later Film Oyuncuları

Daha önce Cillian Murphy’nin yeni Harry Potter dizisinde Lord Voldemort’u canlandırabileceğine dair bazı iddialar da ortaya atılmıştı.

Siz Ralph Fiennes’ın yeni rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşabilir ve Fantastik Canavarları Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hot Press

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir