Cillian Murphy, HBO’nun Yeni “Harry Potter” Dizisinde Lord Voldemort’u Canlandırabilir

Cillian Murphy - Harry Potter Dizisi - Lord Voldemort Rolü

Cillian Murphy, HBO tarafından geliştirilen yeni Harry Potter dizisinde serinin ikonik kötüsü Lord Voldemort karakterini canlandırabilir.

Son Harry Potter filmi 2010 yılında izleyicilerle buluştu ve Potterhead’ler çok uzun bir süredir yeniden Hogwarts’a dönmenin yolunu gözlüyor. Her ne kadar sonrasında çıkan Lanetli Çocuk tiyatro oyunu ve üç filmle havada belirsiz bir şekilde asılı kalan Fantastik Canavarlar serisi, Wizarding World’ü genişletmeye devam etse de birçok hayran Hogwarts’ta geçecek başka bir 7 yılın hayalini kurmayı sürdürüyor.

Warner Bros.’un Discovery Inc. ile birleşmesinin ardından CEO koltuğuna geçen David Zaslav; ellerindeki Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi markalara daha fazla ağırlık vereceklerini duyurmuştu. Bunun ardından Potter dünyasında geçen yeni bir film serisi ya da -birçokları için daha iyisi- bir Potter dizisi ihtimalleri hızla masaya yatırılmıştı.

Cillian Murphy - Harry Potter Dizisi - Voldemort

Nihayetinde HBO’nun yeni dijital yayın kanalı Max için geliştirilecek Harry Potter dizisi geçen nisan ayında resmileşti. 7 kitabın 7 ayrı sezon olarak ele alınacağı ve yepyeni oyuncularla ekrana taşınacağı haberi serinin hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Cillian Murphy, Lord Voldemort Rolü ile “Harry Potter” Dizisine Dahil Olabilir

Son olarak Christopher Nolan’ın Oppenheimer filmindeki rolüyle hafızalarda yer edinen Cillian Murphy; çoğunlukla BBC dizisi Peaky Blinders’taki Thomas Shelby rolüyle hatırlanıyor.

Henüz ön geliştirme aşamasında olan Harry Potter dizisinde şimdilik bir yazarla bile anlaşılmış değil. Dolayısıyla yapımda boy gösterecek isimler hakkında konuşmak için çok erken. Ancak dedikodu kazanı aralıksız kaynıyor ve Karanlık Lord rolü hakkında yapılan son spekülasyonlar ibreyi Cillian Murphy’den yana gösteriyor.

İrlandalı aktör Murphy, Harry Potter filmlerindeki çoğu oyuncu gibi Britanya kökenli. Oyuncunun kökeni, Max dizisinde önemli olacak mı bilinmiyor. Ancak 8 filmlik Potter dünyasındaki ana rollerin tamamının Birleşik Krallık doğumlu olması; yeni dizinin kadrosuna dair de birçok şey söylüyor olabilir.

Cillian Murphy - Harry Potter Dizisi - Lord Voldemort

Başta Reddit olmak üzere birçok mecrada yer bulan iddiaların doğru çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek. Harry Potter dizisinin çıkış tarihi için gösterilen en iyimser tarih ise 2025-2026 arası. Dolayısıyla köprünün altından akacak daha çok su var.

Tıpkı Cillian Murphy iddiasında olduğu gibi, geçen aylarda ortaya atılan bir diğer isim ise Severus Snape rolü için Adam Driver tercihiydi. Bu cepheden de henüz bir dönüş alınmadığını hatırlatalım.

Henüz yalnızca “iddia” düzeyinde olsa da, bu ihtimal birçok hayranı heyecanlandırmış görünüyor. Siz bu dedikodu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir, daha fazla Harry Potter haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Cultura Colectiva

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir