Felsefe Taşı’nın 20. Yılında Harry Potter Oyuncuları Buluşuyor: “Return to Hogwarts”tan Yeni Fragman

Return to Hogwarts: Harry Potter Özel Bölümü - Fragman | İZLE

Return to Hogwarts” geliyor! Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yılında Wizarding World oyuncuları özel bir bölüm için tekrar buluşuyor. Reunion olarak da anılan program HBO Max kanalı üzerinden yayına sunulacak. Yeni yılda Hogwarts’a dönmeye hazır olun! Yapımdan yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Potterhead’lerin yıllardır hayalini kurduğu şey, biraz farklı bir formatta olsa da nihayet gerçekleşiyor. Harry Potter film serisine hayat veren oyuncular, 2001 yılında izleyicilerin karşısına çıkan Felsefe Taşı’nın 20. yıl dönümü etkinliğinde bir araya geliyor.

Başta Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson olmak üzere film serisinin yıldız isimleri Return to Hogwarts biletini kapanlar arasında. Warner Media’nın çiçeği burnunda dijital yayın platformu HBO Max’i daha cazip hâle sokmak için tasarlanan özel bölüm, serinin hayranlarını mest edecek pek çok detayı barındırıyor.

Ekiple özel röportajlar, oyuncuların birbirleri arasında gerçekleştirdiği sohbetler, seriye dair bilinmeyenlerin ortaya konduğu özel kesitler Return to Hogwarts’ın odağı olacak.

Return to Hogwarts Fragmanı | İZLE – Harry Potter Özel Bölümü Geliyor

Özel bölümde karşımıza çıkacak oyuncular arasında Altın Üçlü dışında şu isimler yer alıyor: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart.

Tam adı Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts olan yapım, tıpkı HBO Max’in Friends dizisi için hazırladığı özel Reunion bölümü formatında olacak. Anlayacağınız bu program, Büyücülük Dünyası’na dair kurgusal yeni bir hikâye sunmayacak. Daha çok serinin sevilen isimlerinin bir araya gelip geçmişi yâd ettikleri ve yeni bilgiler aktardıkları kurgu dışı bir bölüm olacak.

Aktör ve aktrislerin yanı sıra, özel bölümde ilk iki Harry Potter filminde yönetmen koltuğuna geçmiş Oscar adayı Chris Columbus da yer alacak.

Harry Potter Özel Bölümünde Serinin Yaratıcısı J.K. Rowling Yer Almayacak

Program hakkında dikkat çeken bir başka detay ise seriye hayat veren J.K. Rowling isminin bu özel bölümde yer bulamayacak olması. Yazar, geçen aylarda Twitter hesabı üzerinden bazı paylaşımlar yapmış ve bu sözleri transfobi eleştirisine maruz kalmıştı.

Rowling’e tepki gösterenler arasında Fantastik Canavarlar beşlemesinde Newt Scamander karakterini canlandıran Eddie Redmayne ve Potter serisinden Daniel Radcliffe, Emma Watson ikilisi de yer almıştı.

J.K. Rowling

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts adlı özel bölüm HBO Max kanalında 1 Ocak 2022 günü yayınlanacak.

Sizin bu özel bölümden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Potterhead’lerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Kayıp Rıhtım

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir