Rowling Fantastik Canavarlar’da Göreceğimiz Dumbledore – Grindelwald Aşkına Değindi

albud-dumbledore-jk-rowling

Fantastik Canavarlar filmlerinde Albus Dumbledore‘u görecek olmamız hepimizi heyecanlandırmıştı. J.K. Rowling, filmlerde göreceğimiz Dumbledore karakterine dair önemli açıklamalarda bulundu!

Fantastik Canavarlar filmlerini, genç büyüzoolog Newt Scamander‘ın maceralarına tanık olmayı beklerken Büyücülük Dünyası’nı bir savaşın eşiğinde bulmak hepimizi şaşırtmıştı. Üstelik bu savaş efsanevi bir düelloyla son bulan Gellert Grindelwald ve Albus Dumbledore çekişmesine dair olunca, seriye dair beklentimiz de iyice yükselmişti!

Gelecek filmlerde Gellert Grindelwald ve genç Profesör Dumbledore arasındaki eşcinsel ilişki spekülasyonlarına J.K. Rowling‘in getirdiği açıklama da dikkatimizden kaçmadı:

“Size söylemek istediğim her şeyi söyleyemem çünkü bu beş bölümlük bir hikaye ve bu ilişkiye dair irdelenecek pek çok nokta var. Size söyleyebileceğim şey şu: Dumbledore’u genç ve başı beladan kurtulmayan bir adam olarak göreceksiniz çünkü her zaman zeki olmasına karşın her zaman bilge değildi. Dumbledore’u, hayatının geri kalanını şekillendiren bir dönemde göreceğiz. Cinsel eğilimi konusunda ise, bu dönem gayet önemli bir yere sahip.”

Dumbledore’un gençliğinde Grindelwald’a dair hisleri olduğunu biliyorduk. Bu ilişkinin ne kadarının, Fantastik Canavarlar serisine taşınacağı ise merak konusuydu. Bu konu hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

J.K. Rowling’in Gellert Grindelwald’u Johnny Depp’in canlandırmasına dair gelen tepkilere verdiği yanıtı da buradan okumanız mümkün!

5 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir