Tom Felton’ın Harry Potter’la Geçen Bir Ömrün Hikâyesini Anlattığı “Sihrin Ötesinde” Kitabı Çıktı

Sihrin Ötesinde: Sıradışı Bir Büyücünün İtirafları - Tom Felton

Tom Felton imzalı Sihrin Ötesinde: Sıradışı Bir Büyücünün İtirafları kitabı raflardaki yerini alıyor. Eser, Teras Kitap etiketiyle yayımlanıyor.

2001’den 2011 yılına dek süren 8 filmlik Harry Potter serisinde Draco Malfoy karakterini canlandıran Tom Felton, Sihrin Ötesinde adlı bir anı kitabı kaleme aldı.

“Bir Numaralı İstenmeyen kişi ya da Draco’nun Kanunla İlk Tanışması” ve “Dramione ya da Tavuk ve Ördek” gibi başlıklardan oluşan 27 bölümlük kitap, Tom Felton’ın çocukluğundan yetişkinliğine uzanan anılarıyla şekilleniyor. Kitabın önsözü ise Felton’ın rol arkadaşı ve sıkı dostu Emma Watson imzasını taşıyor.

Orijinal adı Beyond the Wand: The Magic & Mayhem of Growing Up a Wizard olan Sihrin Ötesinde, kendi dilinde ilk defa 2022 yılında yayımlanmıştı.

Kitap Harry Potter setinden daha önce görülmemiş birçok fotoğrafı ve Felton’ın kişisel hayatından pek çok kareyi de içerisinde barındırıyor. Felton, eserin giriş bölümünde yer alan ithafında, “Beni buraya getiren tüm Muggle’lara,” ifadesini kullanıyor.

Sihrin Ötesinde: Sıradışı Bir Büyücünün İtirafları – Tom Felton | Arka Kapak Tanıtımı

Sihrin Ötesinde: Sıradışı Bir Büyücünün İtirafları - Tom Felton

İlk Harry Potter filminin oyuncu kadrosuna henüz on iki yaşındayken, Draco Malfoy rolüyle katılan küçük Tom, adım attığı bu sihirli evrenin, görülmemiş bir üne kavuşacağından ve kısa sürede milyonlarca kişinin hayranlığını kazanacağından habersizdi. O günlerden bugüne yaşadıklarını yıllar sonra ilk kez kaleme alan Tom Felton; canlandırdığı karakterle birlikte büyüyüşünü, setlerde geçen bir çocukluğun ve kamera arkasındaki Muggle hayatının iniş çıkışlarını, Hogwarts’ın büyüleyici dünyasının ona kazandırdığı dostlukları ve filmler bittikten sonra başlayan yetişkin hayata uyum sağlamanın zorluklarını kendine özgü mizahi dili ve tüm açık yürekliliğiyle anlatıyor. Sihrin Ötesinde sizi, daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış fotoğraf ve anıların eşliğinde, sıradışı bir büyücünün serüven dolu yaşamına konuk ediyor.

“Tom Felton’ın samimiyetle anlattığı hatıralarını okurken kimi zaman kahkahalarla güldüm, çokça şaşırdım, yer yer de hüzünlendim. Bu tıpkı okul arkadaşınızla vakit geçirmek, onun günlüğünü okumak gibiydi. Kitabı elinizden bırakamayacak, Tom Felton’la birlikte sihrin ötesine keyifli bir yolculuğa çıkacaksınız!” Mösyö Taha

Toplamda 332 sayfadan oluşan eserin çevirmenliğini Cumhur Mısırlıoğlu üstleniyor.

Yakın tarihte Harry Potter dünyasından bir başka ismin, Alan Rickman’ın günlükleri Madly, Deeply: The Diaries of Alan Rickman adlı eserde kitaplaşmıştı.

Tom Felton imzalı Sihrin Ötesinde: Sıradışı Bir Büyücünün İtirafları kitabı hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir