The Christmas Pig: J.K. Rowling Yeni Çocuk Kitabı ile Geliyor

The Christmas Pig - J.K. Rowling

J.K. Rowling, Noel Domuzu isimli yeni çocuk romanı The Christmas Pig ile geliyor. Yeni kitap, dünyanın dört bir yanındaki yayıncılar tarafından yirmiden fazla dilde eş zamanlı olarak basılacak.

Dilimizde Noel Domuzu anlamına gelen The Christmas Pig, eş zamanlı olarak günü Birleşik Krallık, Avustralya, Yeni Zelanda, İrlanda, Hindistan, ABD, Kanada ve diğer yayıncılar tarafından yirmiden fazla farklı dilde ve sesli kitap şeklinde yayınlanacak. Kitap ülkemizde diğer birçok Rowling eserinde olduğu gibi Yapı Kredi Yayınları etiketiyle çıkacak. Audible tarafından hazırlanan İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Japonca ve İtalyanca sesli kitaplar ile daha çıkmadan küresel bir yayın haline gelmiş durumda.

The Christmas Pig, bir çocuğun en değerli oyuncağına olan sevgisini ve onu bulmak için ne kadar ileri gideceğini anlatan ve yürekleri ısıtan bir macera olarak tanımlanıyor. Yeni eserin Harry Potter evreniyle herhangi bir bağı bulunmuyor. “Tüm ailenin aşık olacağı bir hikâye,” cümlesi ile tanıtılan Noel Domuzu’nun tanıtım yazısı ise şöyle:

The Christmas Pig – J.K. Rowling | Arka Kapak Yazısı

The Christmas Pig - J.K. Rowling

Jack çocukluk oyuncağı Dur Pig’i çok sever. DP, Jack’in iyi gününde de kötü gününde de hep yanında olmuştur. Ta ki bir Noel arifesinde korkunç bir şey olana ve DP kaybolana dek. Ancak Noel arifesi mucizelerin ve imkânsız hayallerin gerçekleştiği, her şeyin canlanabildiği bir gecedir, oyuncakların bile. Üstelik Jack’in yeni oyuncağının –DP’nin yerine alınan gıcık Christmas Pig’in– cüretkar bir planı vardır. Hep birlikte Jack’in en yakın arkadaşını kurtarmak için sihirli bir yolculuğa çıkacaklardır…

Noel Domuzu J.K. Rowling’in Harry Potter’dan bu yana ilk çocuk romanı olma özelliğini de barındırıyor. Bildiğiniz üzere geçen yıl çıkan ve bizim de bölümler halinde basılı duruma gelene kadar çevirip sitemizde yayınladığımız Ickabog bir peri masalı niteliğindeydi. Şimdi de J.K. Rowling Noel Domuzu ile bir kez daha çocukların dünyasına dönmeye hazırlanıyor.

The Christmas Pig, eş zamanlı olarak 12 Ekim 2021 Salı günü raflardaki yerini alacak.

J.K. Rowling’in yeni kitabının konusu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: JKRowling.com

⁠⁠⁠Evapsie!
4 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir