Warner Bros.’tan Çağrı: Çizimlerinizle Fantastik Canavarlar’ın Sanat Ekibine Katılmak İster misiniz?

fantastik canavarlar 2 gorsel

Çizime, animasyonlara ya da dijital tasarımlara birazcık yeteneği olan her Potterhead, bu sihirli dünyaya ait mutlaka ufak birkaç karalama yapmıştır. Peki eğer bu işte gerçekten iddialıysanız, eserlerinizi Warner Bros.‘un yeni film tanıtım kampanyalarında kullanma şansı yakalayabileceğinizi söyleseydik? Mugglenet‘in duyurduğu bu fantastik kampanyaya gelin hep birlikte göz atalım.

Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları’nın vizyon tarihi yaklaşırken Warner Bros. da çalışmalarını hızlandırmış durumda. Firma, tüm sanatçılara, animatörlere, tasarımcılara ve çizerlere bir kampanyaya katılmaları için açık davette bulundu. Tüm yaratıcılar, resmi logoları ve Grindelwald’ın Suçları fragmanlarını kullanarak, yeni Fantastik Canavarlar filmi için “hareketli ya da hareketsiz” çizimler tasarlamaya davet edildi.

Bir heyet başvuruları inceleyerek büyüleyici buldukları ve vizyona hazırlanan film için tanıtım sağlayabilecek olanları seçecek. Toplamda 5 eser kabul edilecek. Kazananlar, eserlerini Grindelwald’ın Suçları vizyona giriş kampanyasında görmekle kalmayacak, aynı zamanda seçilen her parça için 2.000$ alacaklar.

Bu sanat kampanyasına ev sahipliği yapan Talenthouse, bu kariyer fırsatının detaylarını şu şekilde açıkladı:

5 eser, Warner Bros. Pictures tarafından seçilecek. Seçilen sanatçıların her biri:

  • Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları vizyona girene kadar yapılan tüm reklam kampanyalarında eserlerini görmeleri olanağına erişecekler
  • Eserlerinin, basılı materyal ve ticari ürün olarak Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları’nın dijital ve pazarlama kanallarındaki tanıtımlarında sergilenmesi imkanına sahip olacaklar
  • Seçilen her parça için 2.000$ kazanacaklar

Warner Bros. ayrıca, tüm sanatçıların uyması gereken kuralların olduğu 16 prensipten oluşan kapsamlı bir liste de yayınladı. Tüm başvuruların 22 Ekim 2018 saat 10.00‘a kadar tamamlanmış olması gerekiyor. Jüri üyeleri eserleri incelemeye ve seçmelere hemen o gün başlayacak ve kararlarını ise 6 Kasım 2018 tarihinde açıklayacaklar.

Bizim de sizlere iletmekten mutluluk duyduğumuz bu haber sayesinde takipçimiz olan pek çok yetenekli yerli sanatçıya ulaşmayı umut ediyoruz. Fantastik Canavarlar çiziminizi bu bağlantıyı kullanarak ekleyebilir ve siz de bu sihirli dünyaya giriş için şansınızı deneyebilirsiniz.

Başvurmadan önce bir kapak Felix Felicis içmeyi unutmayın!