Warner Bros.’tan MACUSA Temalı 4 Harika Takı!

macusa takilar

Warner Bros. KingIce.com‘da satılacak Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmiyle tanıştığımız MACUSA temalı lisanslı takıları tanıttı. Takılar 14 karat sarı ve beyaz altın kaplama Büyü Kongresi’nin bayrağı logosu, anahtar ve baykuş parçalarından oluşmakta.

Tamamı sarı ve beyaz altından oluşan ve sokak modasına uygun dizayn edilmiş bu dört takıyı buradan satın alabilirsiniz. Ürünlerin fotoğrafları ise hemen aşağıda!

NKX11931 The 14K Gold MACUSA Necklace from Fantastic Beasts large

NKX11932 The White Gold Fantastic Beasts Owl Necklace large

NKX11933 The 14K Gold MACUSA Key Necklace by Fantastic Beasts large

NKX11934 The White Gold MACUSA Triangle Necklace from Fantastic Beasts 1 large

King Ice’dan Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar

Warner Bros.’un yeni serisi için King Ice, içimizdeki büyücü ve cadılar için sokak modasına uygun olarak tasarlanmış, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar takı serisini sunar. Her bir takı hem filmdeki hem de Harry Potter evrenindeki ikonik logo ve sembolleri yeniden yaratıyor.

Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar Takılarının Kalitesi

Parçalar elinize ulaşmadan önce King Ice hem sizin hem de filmlerin standartlarına uygun olarak her birini geliştirip üç boyutlu tasarımı mükemmelleştirerek oluşturur. Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar’ın her parçası tamamlandığında teknoloji harikası bir işçilikle her logo baskılanmış, her taş yerine konulmuş ve her takı mükemmelleştirilmiştir.

Siz ne dersiniz? Gerçekten de harika gözükmüyorlar mı?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir