BBC’den Yeni Bir Harry Potter Belgeseli Geliyor!

BBC 2001’den beri Harry Potter ile ilgili bir belgesel çekmemişti. 2001 yılındaki belgesel ise çoğunlukla Rowling ile yapılan röportajı içeriyor ve bizlere hikayenin nasıl oluştuğuna dair bilgiler veriyordu. Bu sefer çok daha detaylı bir belgesel geliyor! Hazır mısınız?

Yeni belgeselde J. K. Rowling ile ilgili yeni bir röportaj olacak. Ancak sadece bununla da kalmayıp The British Library‘de gerçekleşecek etkinlikte Harry Potter: A History of Magic fuarının arka planında olanlara da ışık tutulacak. The British Library‘nin geçtiğimiz günlerde attığı Tweet Pottermore tarafından da onaylandı:

“Harry Potter fuarımızın BBC Two kanalındaki belgesele çıkacağı için heyecanlıyız.”

The British Library fuarı 20 Ekim‘de kapılarını açıyor. Fuarda kütüphanenin bünyesinde bulunan büyülü eşyalar, eserler ve nadir kitaplar sergilenecek. Bunların arasında J. K. Rowling‘in ve serinin çizeri Jim Kay‘in masasından taslaklar ve çizimler de bulunacak.

Belgeselde Harry Potter kitapları ve filmleriyle doğrudan bağlantılı olan birçok kişiyi göreceğiz. Yapımcılar serinin hayranlarını da belgesele katmayı ihmal etmemişler.

Ne zaman yayınlanacağı şu an için kesin olarak belirtilmese de, bizler yeni bir film geliyormuşcasına heyecanlandık. Siz bu konuda neler hissediyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir