Daniel Radcliffe 30 Yaşında!

Daniel Radcliffe

Yıllar önce hayatımıza Harry Potter rolüyle giren Daniel Radcliffe, 23 Temmuz 2019 tarihiyle tam 30 yaşına bastı! Zamanın bu kadar hızlı geçmesi gerçekten de tuhaf değil mi?

Harry Potter ile büyüyen bir nesil olarak Potter oyuncularının da büyüdüğüne, evlenip yuva kurduğuna, sinemada ve tiyatroda harika işlere imza attığına şahit olduk. Hatta karma dövüş sanatlarında ödüller alan bile çıktı!

Bugünse Daniel Jacob Radcliffe için bir eşiği aşma zamanı. 1989 doğumlu başarılı aktör artık 30 yaşında. 2001 yılından 2011 yılındaki Ölüm Yadigarları Bölüm 2′ye kadar Harry Potter rolünü layıkıyla yerine getiren oyuncu son film yayınlandığında 22 yaşındaydı.

2012 yılında The Woman in Black, 2013’te Kill Your Darlings, 2015’te Victor Frankenstein, Swiss Army Man, Now You See Me 2 ve 2016 yılında Imperium filmlerinde rol aldı.

Çeşitli televizyon dizileri ve tiyatro oyunlarında da rol alan İngiliz aktör şu sıralar Guns Akimbo filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

2001 yılındaki Harry Potter rolüyle bütün hayatı değişen Radcliffe, J.K. Rowling’in araladığı bu kapıdan başarıyla geçen kıymetli isimlerden.

Kendisine yeni yaşında mutluluklar diliyor, hızla geçen zamanı ise şaşkınlıkla karşılıyoruz!

Bu sırada sizleri de nostalji duygularınızı kabartacak Tweet’ler ile baş başa bırakıyoruz:

* * *

Harry Potter Dizisi mi Geliyor? J.K. Rowling İddiaları Yanıtladı

Daniel Radcliffe’den Alan Rickman ve “Game of Thrones”a Dair Çok Özel Açıklamalar

Daniel Radcliffe, Harry Potter’dan Kazandığı Serveti Neredeyse Hiç Harcamadığını Söyledi

Daniel Radcliffe: “Başka Harry Potter Versiyonları Göreceğiz, Son Harry Potter Ben Değilim”

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!