Harry Potter Dünyasından Marvel’a Dev Transfer: Daniel Radcliffe, “Deadpool 3” Kadrosuna Katıldı

Daniel Radcliffe - Deadpool 3 Kadro

Daniel Radcliffe “Deadpool 3” filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne adım atmaya hazırlanıyor. Harry Potter dünyasının yıldızının yapımda hangi karakteri canlandıracağı ise sır gibi saklanıyor.

8 filmlik Harry Potter serisi boyunca milyonlarca izleyicinin kalbini kazanan Daniel Radcliffe, Büyücülük Dünyası’nın ardından aktörlük kariyerine devam etti. Broadway’de sahneye çıkan oyuncu 2023 yılında Weird: The Al Yankovic Story ile Primetime Emmy adaylığı aldı. Aktör geçen dönemde Swiss Army Man, Jungle ve Imperium gibi yapımlarla da adından söz ettirmeyi sürdürdü.

Daniel Radcliffe’in bir sonraki adımı ise Marvel Sinematik Evreni olacak gibi görünüyor. Fox’un varlıklarının büyük bir çoğunluğunun Disney tarafından satın alınmasının ardından akıbeti belirsizliğe düşen Deadpool serisi, 3. film müjdesini nihayet almıştı.

Film Wolverine rolüne Hugh Jackman’ı bir kez daha geri getirerek hayranlar arasından şimdiden heyecan yaratmayı başarmıştı. Yapımcıların ses getiren bir sonraki adımı ise Daniel Radcliffe tercihi oldu.

Daniel Radcliffe, “Deadpool 3” Filminde Hangi Rolü Canlandıracak?

Daniel Radcliffe’in projeye dahil olduğuna dair haberlerin çıkmasıyla birlikte, aktörün hangi karakteri canlandıracağı da merak konusu oldu. Bugüne dek birçok izleyici Radcliffe için “Genç Wolverine” yakıştırması yapmıştı. Oyuncu daha önce bu iddiaları reddetmiş olsa da bu yapımda bir tür cameo olarak yer alabilir. Öte yandan oyuncunun Logan/Wolverine rolünü Jackman’dan devralacağı iddiaları da uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Daniel Radcliffe - Deadpool 3 Kadro Wolverine

Bu ihtimalin dışında, Radcliffe’in Deadpool 3 filminde yepyeni bir karaktere hayat vermesi de son derece olası. Oyuncunun ismi daha önce bir başka Marvel karakteri olan Moon Knight için de geçmişti. Ancak o dönem rolün sahibi Oscar Isaac olmuştu.

Sinema endüstrisinden verdiği haberlerle tanınan Daniel Richtman’a göre İngiliz aktörün Deadpool 3’te Jackman ve Ryan Reynolds’a katılmak üzere “gizli bir rol” için seçildi.

Deadpool 3’ün prodüksiyonu, Hollywood’daki grevler sebebiyle geçici olarak durdurulmuş durumda. Yapımın ne zaman çekim aşamasına döneceği ise şu an için bilinmiyor.

Daniel Radcliffe - Deadpool 3

Deadpool 3 filmi Hollywood’da süren grev nedeniyle yeni bir erteleme almazsa 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Sizin bu oyuncu seçimine dair görüşleriniz neler? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: CBR

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir