Daniel Radcliffe, Moon Knight Rolüyle Marvel’a Katılabilir

Daniel Radcliffe Moon Knight

Bizler onu 2001 yılında Harry Potter ve Felsefe Taşı filmiyle tanıdık. Şimdi, Daniel Radcliffe bundan 18 yıl sonra sinema ve televizyon dünyasının aranan isimlerinden birisi haline geldi. Kendisini Marvel’ın Moon Knight dizisinde başrol olarak görme ihtimalimiz var!

Aradan yıllar geçmesine rağmen bizler Daniel Radcliffe ismini hâlâ Harry Potter serisindeki rolüyle anıyoruz. Ancak kendisi bu süreçte irili ufaklı birçok yapımda rol almış bir isim. Birçoğunda da oldukça sevildi. İşte şimdi, Radcliffe’ı Disney+ için hazırlanan Moon Knight (Ay Şövalyesi) dizisinin başrolü olarak görebileceğimiz haberiyle karşınızdayız. Anlayacağınız oyuncumuz da MCU’ya katılan isimler arasında yerini alacak gibi gözüküyor.

Tabii bu bilginin şimdilik sadece bir “iddia” olduğunu belirtmekte fayda var. İddiayı ortaya atan isim ise, bundan önce de Marvel hakkında bazı bilgileri paylaşan Daniel Richtman adındaki bir yazar. Patreon sayfasından paylaştığı bilgiye göre Daniel Radcliffe, Moon Knight’ın baş kahramanı olmak üzere. Hayranlar Disney’in Moon Knight’ı oynaması için oyuncu arayışında olduğunu biliyordu. Bu gelen bilgi de ilk ipucu oldu.

Moon Knight Hakkında Ne Biliyoruz?

moon knight daniel radcliffe marvel studios

Peki Moon Knight hakkında şimdilik ne biliyoruz? Aslında dizi projesiyle ilgili henüz pek fazla bilgi paylaşılmış değil. Dizinin baş yazarının Jeremy Slater olduğu biliniyor. Bu ismi de Netflix’in sevilen yapımlarından The Umbrella Academy’nin oluşturulmasına ve geliştirilmesine yardımcı olan kişilerden biri olarak tanıyoruz.

She-Hulk ve Ms. Marvel gibi diğer Marvel’ın 4. faz yapımlarıyla birlikte çıkması planlanan Moon KnightMahershala Ali’nin başrol oynayacağı Blade filmine bağlanacağı da çıkan söylentiler arasında. Oyuncu seçimi için Radcliffe’ın rolü aldığı henüz kesinleşmemiş bir söylenti durumunda. Ancak Radcliffe, Moon Knight’ın bölünmüş kişilik yinelemelerini canlandırdığı takdirde, Ali ve Radcliffe’nin birlikte ne tür ekran etkileşimleri olabileceği hayranlar için şimdiden merak konusu.

Henüz Marvel Sinematik Evreni’nde yer almamış olmasına rağmen, Marvel başkanı Kevin Feige, hayranlarının Moon Knight’ın televizyon dizisinin ardından gelecekteki süper kahraman filmlerinde görüneceğini garanti etmişti. Karakter, 1975’te orijinal yaratılışından bu yana çok sayıda farklı köken hikayesi ve tasvire sahip oldu. Ancak bunlardan en yaygın olanı Moon Knight’ı, Mısır Tanrısı Khonshu ile yolları birleşmeden önce boksör ve denizci olan Yahudi bir hahamın oğlu olarak biliniyor. Pek tabii Disney+ dizisinde bu versiyonlardan hangisinin görüneceği de henüz bilinmiyor.

daniel radcliffe harry potter

Moon Knight karakteri hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Daniel Radcliffe bu role yakışır mı ve hakkını verebilir mi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Not: Bu haber ilk olarak ortak sitemiz olan Kayıp Rıhtım’da yayınlanmıştır.

* * *

* Emma Watson, Harry Potter Setinde Tuttuğu Eğlenceli Not ile Gündemde

Forumdan Cevaplar!