Yeni Harry Potter Evreni Filmi “Dumbledore’un Sırları”ndan 2 Soundtrack Yayınlandı

Dumbldore'un Sırları soundtrack - fantastik canavarlar 3

Dumbledore’un Sırları filmi vizyon için gün sayarken yeni Fantastik Canavarlar macerası için iki soundtrack yayınlandı. Büyücülük Dünyası’na geri dönmeye hazır olun!

Büyücülük Dünyası hayranlarına kendini hem Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar hem de Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmlerinin müziklerini yazmasıyla tanıtan üstelik Emmy ve Grammy ödüllü, Oscar adayı besteci James Newton Howard, serinin üçüncü filmi Dumbledore’un Sırları’na da adınız yazdırmak için geri dönüyor. Geçen hafta, yakında çıkacak olan Dumbledore’un Sırları film müziğinden iki parça YouTube’a yüklendi ve bu kayıtlar, bizlere ilk iki Harry Potter filminden aşina olduğumuz sihirli mucizeyi anımsatırken bu müziklerdeki nostalji bizi duygusallaştıracak kadar da fazla.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Filminden Yeni Soundtrackler Paylaşıldı

Bu iki kayıttan ilki, filmin adını taşıyor ve bu yüzden bizlere filmin girişinde çalacakmış izlenimi veriyor. Kayıt, bizlere Diagon Yolu’ndaki curcunayı hatırlatacak bir hareketli bir melodiyle başlıyor ve yumuşak, rahatlatıcı bir tınıyla son buluyor. Bu melodi bizde sanki Newt’le yeniden buluşuyormuşuz hissi uyandırıyor.

İkinci kaydın adı ise “İhtiyaç Duyduğumuz Oda” ve tabii ki ismin neye gönderme olduğunu anlamak zor değil. Fragmanda Hogwarts ve İhtiyaç Odası’yla tekrar birleşeceğimizi görmüştük. Bu melodi ise muhtemelen ihtişamlı Hogwarts Kalesi görüş açımıza girdiğinde çalacak çünkü müziğin girişinde fazlasıyla aşina olduğumuz “Hedwig’s Theme” müziğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Zaten bu melodiyi genellikle Hogwarts’tayken duyardık.

Bu ikinci kayıt neredeyse aniden duraksamaya geçiyor ve yerini hüzünlü bir tınıya bırakıyor, biz de tahmin ediyoruz ki sahnenin ilerleyen noktalarında biraz daha ciddi meselelerle karşı karşıya olacağız. En sonunda müzik, biraz daha maceraperest bir hale bürünüyor yani muhtemelen bir maceranın başlangıcına bu noktada tanıklık edeceğiz.

Son olarak, bu kayıtlarla birlikte heyecanı dorukta tutmak için Warner Bros. bir çıkartma paketi yayınladı. Bu pakette çizgi filmleri andıran bir çizimle Jude Law’ın genç Dumbledore haliyle bir büyü yaparak Michael Gambon’ın oynadığı yaşlı Dumbledore hâline dönüştüğünü görüyoruz. Bu sanal çıkartmalara iOS, Giphy ve Tenor gibi platformlardan ulaşıp indirebilirsiniz.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmi 15 Nisan 2022 tarihinde vizyona girecek. Yapım toplamda 142 dakika sürecek. Film hakkındaki ilk eleştiriler ise karmaşık görünüyor.

Yeni film bu denli yakınken sizlerin hisleri neler? Yeni film müzikleri sizlerde nasıl hisler uyandırdı? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: MuggleNet

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir