Fantastik Canavarlar 3’ün Süresi Belli Oldu

Fantastik Canavarlar 3 film süresi

Fantastik Canavarlar 3 filminin süresi belli oldu. Dumbledore’un Sırları için geri sayım devam ederken yapım hakkında son detaylar da ortaya çıkmayı sürdürüyor.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmi 15 Nisan 2022 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek. Yapımın dünya prömiyeri ise geçen günlerde Londra’da gerçekleşti. Gelen son bilgilere göre, yeni yapım Fantastic Beasts serisinin en uzun filmi olacak!

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunur? filminin 2016’da vizyona girmesiyle Büyücülük Dünyası’nda yeni bir çağ da başlamış oldu. 2016’daki Grindelwald’ın Suçları ile hikâye farklı bir noktaya ulaştı. Serinin üçüncü filmi ise önümüzdeki ülkemizdeki izleyicilerle buluşacak.

Hayranlar, ikinci filmde yaşanan genel hayal kırıklığının ardından 3. adımda bunun telafi edilmesini bekliyor. Warner Bros. da durumun farkında olacak ki yeni filmin senaryosunda J.K. Rowling’e eşlik etmesi için Harry Potter filmlerinde de kalem oynatan Steve Kloves’u geri getirmişti. Tamamen baştan yazılan üçüncü film, pandemi ve Johnny Depp – Mads Mikkelsen değişikliği nedeniyle birçok aksamaya maruz kaldı.

Fantastik Canavarlar 3 Filmi Erteleniyor mu?

Nihayet tünelin sonu gözüktü. Başrollerini Eddie Redmayne, Jude Law ve Mads Mikkelsen gibi isimlerin paylaştığı film için final düzlüğüne girildi.

Fantastik Canavarlar 3 Film Süresi Açıklandı: Serinin En Uzun Yapımı Geliyor

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmi toplamda 142 dakika uzunluğunda olacak. Bu süreye kesilen sahneler dahil edilmeyecek. İlk film 133 dakika, ikinci film ise 134 dakikaydı. Bu sürelerin yine de Harry Potter serisindeki birçok yapımdan daha kısa olduğunu hatırlatalım.

Yönetmenliğini David Yates’in üstleneceği yapımın resmi özeti şu şekilde:

“Warner Bros. Pictures’tan “Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları”, J.K. Rowling’in yarattığı Büyücülük Dünyası’ndaki en son macera. Profesör Albus Dumbledore (Jude Law), güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen)’ın, büyücülük dünyasını kontrol etmek için harekete geçtiğini bilmektedir. Tek başına onu durduramayacağından, bir Büyüzoolojist olan Newt Scamander (Eddie Redmayne)’i, büyücüler, cadılar ve cesur bir fırıncıdan oluşan bir takımı yönetmekle görevlendirir. Bu tehlikleli görev için eski ve yeni canavarları biraraya getiren takım, Grindelwald’ın büyümekte olan çiçekler birliği ile çarpışacaklardır. Ama, riskler bu kadar yüksekken, Dumbledore daha ne kadar kenarda kalabilir ki?”

Yapımın oyuncu kadrosunda Redmayne, Law ve Mikkelsen’e eşlik eden isimler şu şekilde:

Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Katherine Waterston, Callum Turner, Fiona Glascott, Victoria Yeates, Jessica Williams, Richard Coyle ve Poppy Corby-Tuech, Valeria Pachner.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Fragmanı | Türkçe Dublaj – İZLE

Siz Fantastik Canavarlar 3 filminden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Digital Spy

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir