Emma Watson’dan Samimi İtiraflar: “Tom Felton’a Aşıktım ve Seriden Ayrılmayı Düşünüyordum”

Emma Watson Tom Felton Harry Potter

Harry Potter serisinde Hermione Granger karakterini canlandıran Emma Watson, Return to Hogwarts yapımında samimi itiraflarda bulundu. Yıldız oyuncu, bir zamanlar Tom Felton’a aşık olduğunu ve bir dönem de film serisinden ayrılmanın eşiğine geldiğini söyledi.

Emma Watson, Harry Potter ve Felsefe Taşı filminde Hermione Granger karakterini canlandırmaya başladığında sadece 10 yaşındaydı. Oyuncunun karakteri, Daniel Radcliffe ve Rupert Grint ile seri boyunca ana figürlerden biri olmaya devam etti. Genç aktris, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2’deki rolünü tamamladığında ise 20 yaşına ulaşmıştı.

Şimdi ise Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 20. yıl dönümü nedeniyle HBO Max’e özel olarak hazırlanan Return to Hogwarts ile karşımıza çıkacak olan oyuncu, 31 yaşını bitirmek üzere. Çekimleri gerçekleşmiş olan yapımdan ortaya çıkan bazı görüntüler ile Emma Watson’ın bir noktada seriden ayrılmayı ve Hermione Granger rolünden uzaklaşmayı ciddi şekilde düşündüğünü anlattı.

Draco Malfoy Hermione Granger

Beşinci film Zümrüdüanka Yoldaşlığı’ndan sonra filmleri yöneten isim olan David Yates, oyuncunun tam da filmi çekmeye başlayacakları dönemde bir boşlukta olduğunu ve kendini yalnız hissettiğini ve bu nedenle ayrılmak isteğini hatırladığını söyledi. Zaten belirli bir üne kavuşmuş olan Watson da o dönemler nasıl korktuğunu ve sanki hep yenilecekmiş gibi hissettiğini, bu duygunun sonsuza dek süreceğini düşündüğünü belirtti. Ancak hayranların sevgisi ve herkesin arkasında olduğu gerçeğini kabullenmesiyle bu durumu aştığını belirtti. Hatta o dönemler bilmiyor olsa da, Ron Weasley’i canlandıran Rupert Grint’in de benzer duygular yaşadığı ortaya çıktı.

“Ben de Emma’ya benzer duygular içindeydim. Oturup hayatın nasıl devam edeceğini düşünürdüm. Bunun hakkında birbirimizle gerçekten hiç konuşmadık. Sanırım bunu kendi içimizde yaşıyorduk. Hepimizin muhtemelen benzer duygulara sahip olduğu hiç aklımıza gelmedi.”

Emma Watson Harry Potter Çekimleri Esnasında Tom Felton’a Aşık Olmuştu

Tom Felton Emma Watson Harry Potter

Bununla birlikte, hayranların yıllardır birbirlerine çok yakıştırdığı Emma Watson ve Tom Felton birlikteliğinin de bir dönemler gerçekten olabileceği ortaya çıktı. Yine Return the Hogwarts için yapılan söyleşiler sırasında Watson, Draco Malfoy karakterini canlandıran Tom Felton’a aşık olduğu zamanlardan bahsetti.

Watson o dönemi şöyle hatırlıyor: Bir gün sette ders sırasında Harry Potter oyuncularına “Tanrı sizce neye benziyor?” sorusunun cevabını çizerek vermeleri istendi. Görünüşe göre o sırada Tom Felton’ın çizdiği “kaykay üzerinde şapkalı kız” figürü, Emma Watson’ı kendisine aşık etti.

“Ders yaptığımız odaya girdim. Verilmiş olan görev, Tanrı’nın neye benzediğini düşündüğünüzü çizmekti ve Tom bir kaykay üzerine şapkalı bir kızı çizmişti. Ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum – o an ona aşık oldum.”

Tom Felton Emma Watson Harry Potter

O andan sonra Watson’ın Felton’a olan duyguları gittikçe güçlendi. Hatta yedi rakamdan oluşan telefon numarasını bile ezbere biliyordu. Gelen çağrılar arasında Felton’ın numarasını görüyorsa bunun “fazladan heyecan verici bir gün” olarak görüyordu. Fakat ne yazık ki bu durum platonik olarak kaldı. İki oyuncunun yaş farkı nedeniyle Watson, Felton’ın kendisini “küçük kız kardeşi gibi” gördüğünü hatırlıyor. Bununla birlikte Felton, Watson’ın kendisine olan aşkının farkındaydı, bu da onu “onun üzerinde çok koruyucu” hissettirdi. Hiç flört etmemiş olmalarına rağmen, Felton’ın Watson’a karşı her zaman bir “zayıf noktası” oldu ve bir şekilde aralarındaki ilişki arkadaşlıktan çok daha yoğun bir şey olarak devam etti.

Bu tarz açıklamaların ve itirafların daha fazlasını içerecek olan Return to Hogwarts, 1 Ocak 2022’de HBO Max’te yayınlanacak.

Emma Watson’sız bir Hermione Granger düşünebiliyor musunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir