Harry Potter’ında 20. Yılına Özel Bölüm: “Return to Hogwarts” için Yeni Fragman Geldi

Return to Hogwarts Fragmanı: Harry Potter özel bölümü

Return to Hogwarts fragmanı yayınlandı. Harry Potter film serisinin 20. yılı için özel olarak hazırlanan bölüm 1 Ocak 2022’de yayına girecek. Wizarding World, hayranları bir kez daha selamlamaya hazırlanıyor!

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson başta olmak üzere Harry Potter filmlerinin yıldız oyuncularını ve teknik ekibi bir araya getirecek Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts için yeni ve uzun bir fragman paylaşıldı. Yeni yılın ilk günü, Warner Bros.’un HBO Max adlı dijital yayın platformu üzerinden izlemeye açılacak yapım; hayranlara serinin yıldızlarını yeniden bir arada görme fırsatı sunacak.

Reunion olarak da adlandırılan bu buluşma, geçen aylarda HBO Max’in kült sit-com dizisi Friends için de yaptığına benzer bir formatta olacak. Oyuncular bir araya gelerek seriye, kendilerine ve hâlâ gün yüzüne çıkmamış Potter sırlarına yönelik keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Kasım 2021’de kesinleşen yapıma dair geçen haftalarda kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı. Bunula birlikte Twitter’da 20. yıla özel etiketler de kullanıma sunuldu.

Return to Hogwarts Fragmanı | İZLE

Radcliffe, Grint ve Watson’a ek olarak özel bölümdeki yerini almak üzere 20 yıl sonra geri dönen oyuncular şu şekilde:

Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart.

Cedric Diggory’ye hayat veren Robert Pattinson ve Minerva McGonagall’ı canlandıran Maggie Smith bölümde yer almayacak. Alan Rickman gibi yaşamını yitiren oyuncular da ne yazık ki bu buluşmayı göremeyecek.

Bunun dışında Felsefe Taşı ve Sırlar Odası filmlerinde yönetmen koltuğuna oturmuş olan Chris Columbus da etkinlikteki yerini alanlar arasında.

return to hogwarts ilk görsel harry potter özel bölüm

Dikkat çeken bir başka detay ise serinin yaratıcısı J.K. Rowling’in de Return to Hogwarts bölümünde yer almayacak olması. İngiliz yazar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sonrasında transfobi eleştirilerinin odağında kalmış ve serinin oyuncuları dahil birçok isim tarafından tenkit edilmişti.

1 Ocak 2022’de HBO Max’te yayınlanacak özel bölümün, Türkiye’de ne zaman ve nasıl izlenebileceği ise şu an için hâlâ bilinmezliğini koruyor.

Sizin  bu buluşmadan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir