Fantastik Canavarlar 3’ün Çekimleri Başladı: Geri Geliyorlar!

Fantastik Canavarlar 3

Fantastik Canavarlar 3 çekimleri bu sefer gerçekten başladı! Güzel haberi Oscar ödüllü başrolümüz Eddie Redmayne verdi.

Yıllardır birçok erteleme alan Fantastik Canavarlar 3 için prodüksiyon süreci sonunda başlamış durumda. Oyuncu kadrosu ve Rowling’in dahil olduğu birçok tartışmanın ortasında, Harry Potter adının gücünü kanıtlamaya devam ediyor. İlk Fantastik Canavarlar filmi, Harry Potter serisini heyecan verici bir şekilde canlandıran büyük bir hit oldu. Ancak devam filmi kritik ve ticari hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldı. Bu durum üçüncü filmin senaryosunun tekrar kaleme alınmasına ve gecikmelere neden oldu.

Fantastik Canavarlar 3

Serinin üçüncü macerası birçok gecikmeyle karşılaştı. Başlangıçta, senaryonun düzenlenmesi için prodüksiyon beklemeye alındı. Sonunda film Londra’da çekilmeye başlandı, ancak prodüksiyon dünya çapında salgın nedeniyle ertelenen birçok film arasına katıldı. Ardından film çekimleri başlayacak mı diye düşünürken Johnny Depp’in mahkemesi nedeniyle gecikebileceği haberi geldi.

Fantastik Canavarlar 3 Ertelenecek mi?

Son gelen haber hayranları mutlu edecek cinsten. Cinema Blend ile konuşan Eddie Redmayne, iki hafta önce Londra’da çekimlerin başladığını açıkladı. Prodüksiyona devam eden çoğu film gibi, Warner Bros.’un oyuncu kadrosu ve ekibi katı Koronavirüs protokolleri altında çalışıyor. Oscar ödüllü Redmayne’in de başlangıçta endişelendiği bir şey vardı:

“Bu tamamen yeni normal. Sık sık testler, maskeler. Ve aslında, sürekli maske takmanın yaratıcılığı bir şekilde etkileyip etkilemeyeceğini merak ettim. Bu durum cahilce gelebilir ama ben insanlar olarak birbirimizden kıvılcım alabilmemiz için etkileşime ihtiyacımız var mı diye düşündüm. Gerçekten güven verici olan şey, bunun farklı bir süreç olması. Yine de herkes yapabileceği en iyi şekilde oynuyormuş gibi gözüküyor.”

Fantastik Canavarlar 3, Johnny Depp

Redmayne, korkularının temelsiz olduğunu ve setteki işlerin sorunsuz gittiğini de açıklamalarına ekledi. Oyuncu kadrosunun bir araya gelmesinden bu yana epey zaman geçtiğini düşünürsek (Grindelwald’ın Suçları için çekimler 2017’de yapıldı), prodüksiyon pandemik olaydan önce bile zorluklarla yüzleşmek zorunda kaldı.

Şu an için filmin vizyon tarihi hâlâ 12 Kasım 2021 olarak gözüküyor. Yine de çekimlerin aylar sonrasına alınması, ertelenebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Sonunda çekimlerin başlamış olması sizleri de sevindirdi mi? Yorumlarda yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz!

* * *

* Fantastik Canavarlar 3, Hangi Harry Potter Karakterlerini Geri Getiriyor?

Not: Bu haber ilk olarak Kayıp Rıhtım’da yayınlanmıştır.

⁠⁠⁠Evapsie!
5 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir