Fantastik Canavarlar 3 Çekimlerine Koronavirüs Engeli

Fantastik Canavarlar 3 Koronavirüs

Çekimleri geçen pazartesi günü başlayacağı belirtilen Fantastik Canavarlar 3 (Fantastic Beasts 3), koronavirüs engeline takıldı. Film çekimleri böylece bir kez daha ertelendi.

Birkaç gün önce Fantastik Canavarlar 3 Corona Virüsü Dinlemiyor! başlığıyla yaptığımız haber ne yazık ki kısa süre içerisinde geçerliliğini yitirdi. Deadline’ın haberine göre Warner Bros. çekim tarihi yaklaşmadan hemen önce bu kararı aldı ve dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü salgını nedeniyle çekimleri belirsiz bir tarihe erteledi.

Daha önce de ikinci filmin görece diğer yapımlara göre daha başarısız olması nedeniyle çekimler birkaç kez ertelenmiş ve senaryo yeniden yazılmaya başlanmıştı. Film çekimleri için acele etmeyen stüdyo, küresel pandemi nedeniyle beklenen yapımı bir kez daha ertelenmiş oldu. Matrix 4 ve yeni Batman filmi için de benzeri bir erteleme kararı alan şirket, söz konusu filmler için belirli bir tarih verirken Fantastik Canavarlar’ın yeni çekim tarihi konusunda herhangi bir aralık bilgisi vermedi. Ancak elbette virüs salgını nedeniyle bir ertelemenin geleceği tahmin ediliyordu.

Fantastik Canavarlar 3 Koronavirüs

Fantastik Canavarlar 3 Vizyon Tarihi Değişecek mi?

Son olarak filmin yeni çekim tarihi konusunda da, benzer birçok filmde olduğu gibi herhangi bir bilgi verilmedi. Sadece sinema salonlarının bile en az 2 ay boyunca kapalı kalacağı konuşuluyorken çekimlerin bir dönem daha sarkması olası gözüküyor. Bu da prodüksiyonun en az bir yıl sonrasına ertelenebileceği ve mevsimsel şartlar yüzünden oluşan değişikliğin beklenebileceğini gösteriyor. Pek tabii böyle bir durumda filmin vizyon tarihi de yeni bir erteleme alabilir.

Fantastik Canavarlar 3 filmi şimdilik 12 Kasım 2021 tarihinde vizyonda olacak. Serinin yeni bölümünün alt başlığı ise henüz açıklanmış değil.

Fantastik Canavarlar 3 Koronavirüs

David Yates tarafından yönetilen Fantastik Canavarlar 3, J.K. Rowling ve Harry Potter filmlerinin yedisinin senaryosunu da yazan Steve Kloves tarafından kaleme alındı. Filmde Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law ve Johnny Depp gibi oyuncular yer alıyor.

Çekimlerin bir kez daha ertelenmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce vizyon tarihi bir kez daha erteleme alır mı? Yorumlarda fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz!

* * *

* Harry Potter Dizisi Fantastic Beasts: A Natural History Geliyor

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir