Harry Potter Dizisi Fantastic Beasts: A Natural History Geliyor

Harry Potter dünyasında geçecek belgesel dizi Fantastic Beasts: A Natural History duyuruldu. Yapım BBC One ve Warner Bros. işbirliğinde geliştirilecek.

Harry Potter hayranları günbegün genişleyen Büyücülük Dünyası (Wizarding World) hakkındaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Olası film, dizi, kitap haberleri her zaman gündemimizde. Ancak bu defa haber beklenmedik yerden geldi. Harry Potter dünyasında geçecek dizi “Fantastic Beasts: A Natural History” duyuruldu.

Hayranlar genel olarak olası Potter dizilerinden “Çapulcuların hayatını anlatan”, “Hogwarts kurucularını tanıtan”, “Potter kitaplarını devam ettiren” gibi alternatifler beklerken işler farklı şekilde gelişti.

BBC One ekranlarına gelecek dizi, J.K. Rowling’in Fantastik Canavarlar’ı ve onların büyülü dünyalarını keşfetmeyi odak noktasında tutacak.

Harry Potter Dizisi Fantastik Canavarlar’ın Perde Arkasını Anlatacak

5 filmden oluşması beklenen ve şu sıralar 3. parçasının çalışmaları sürdürülen Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) film serisinden haberler beklerken Warner Bros. bizleri şaşırtmayı başardı. BBC ve Warner Bros., Fantastic Beasts: A Natural History adını taşıyan bir dizi ile karşımıza çıkacak.

Fantastik Canavarlar’ı keşfedeceğimiz bu şovda, aynı zamanda bu yaratıkların gerçek hayattan hayvanlar ve mitolojik canlılar ile olan bağlarını da inceleyecekler. Dizinin İngiliz komedyen Stephen Fry tarafından sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

Serinin kaç bölümden oluşacağı ve ne zaman hayranlarla buluşacağı gibi sorular henüz yanıt bulmuş değil.

BBC, bu yapımda Natural History Unit arşivlerinden görüntüler ve Fantastik Canavarlar filmlerinden sahneler kullanacak.

BBC içerik direktörü Charlotte Moore, BBC’nin şaşırtıcı doğa tarihi programlarıyla ünlü olduğunu ve doğal dünyayla Büyücülük Dünyası’nı BBC One ekranlarında bir araya getirmenin zevkli bir iş olacağını vurguladı.

Warner Bros. Entertainment UK Başkanı Josh Berger ise, Doğal Tarih Müzesi ve İngiltere’nin ikonik kurumlarından BBC Natural History Unit ile birlikte bir proje üretmeyi heyecanlı buluyor. Berger, hem Büyücülük Dünyası hayranlarının hem de dünya doğasına tutkun olanların gelecek yapımdan keyif almasını umuyor.

Senaryosu J.K. Rowling tarafından baştan yazılan Fantastik Canavarlar 3 filmi 12 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. Yeni filmin Brezilya’da geçeceği gelen bilgiler arasında.

Peki siz bu yeni yapımı nasıl karşıladınız? Aklınızdaki Harry Potter belgeseli buna benziyor muydu? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

* * *

* Eddie Redmayne, Fantastik Canavarlar 3 Hakkında Konuştu

Kaynak: Variety

⁠⁠⁠Evapsie!

Forumdan Cevaplar!