Bu Sefer Şaka Değil: Harry Potter Dizisi Sonunda Geliyor!

Harry Potter Dizisi

Evet, bu sefer 1 Nisan şakası yapmıyoruz. HBO Max, bir Harry Potter dizisi için yazarlarla görüşmeye başladı. J.K. Rowling’in Büyücülük Dünyası sonunda dizi olarak gelebilir!

Hayranların en çok görmek istediği şeylerden biri nihaye gerçek oluyor. Harry Potter evreninde geçen bir dizi için ön hazırlıkların başladığı söyleniyor. Neredeyse 25 yıl boyunca küçükten büyüğe milyonlarca insanın hayatını etkilemiş olan ve kendisiyle birkaç nesil büyüten Büyücülük Dünyası, nihayet dizi olarak da Potterhead’lerin karşısına çıkabilir.

Fantastik Canavarlar sitesi okuyucuları, yaklaşık 3 yıl önce “James Potter ve Çapulcular Serisi Netflix Dizisi Oluyor!” başlığı adı altında yaptığımız 1 Nisan şakasını hatırlayacaktır. O zamanlar Netflix’le böyle bir anlaşma yapılsa ve bir dizi hazırlansa ne güzel olur diye düşünmüş ve hazır bir nisan da yaklaşıyorken sizlere böyle tatlı bir şaka hazırlayalım istemiştik. Pek tabii bugün bile o haber konusunda Crucio’dan Imperius’a kadar pek çok lanet tehdidiyle karşılaşmaya devam ediyoruz… Ancak nihayet, bu sefer dizi ihtimali her zamankinden yakın gözüküyor.

Amerika’nın ünlü haber sitelerinden The Hollywood Reporter, kaynaklarına dayandırdığı haberde Warner Media ve HBO Max yöneticilerinin konuyla ilgili bir dizi yazarla görüştüğünü yazdı. Şu an için ön hazırlık aşamasında olan dizi için birçok fikrin tartışıldığı ve ortaya nasıl bir şey çıkabileceği konuşulmakta.

Harry Potter Dizisi Konusu İçin Tartışmalar Başladı Bile

harry potter dizi hbo max

Henüz erken geliştirme aşamasında olduğu için de ne HBO Max ne de Warner Bros. cephesinden gelen resmi bir açıklama yok. Ancak dijital yayın servislerinin global çaptaki yarışı düşünülürse; Amazon Prime’ın Yüzüklerin Efendisi hamlesi sonrası HBO Max’in karşı atak olarak Harry Potter kozunu oynaması oldukça mantıklı bir karar.

Haber yeni olmasına karşın sosyal medyada hayranlar çoktan dizinin senaryosu hakkında tartışmalar yapmaya başladı bile. Birçok hayran serinin televizyona yeniden uyarlanması için taleplerini bildiriyorken, hatırı sayılır bir kitle de Potter öncesini ve Voldemort’un yükselişini konu alan bir dizinin daha iyi olacağı kanaatinde.

Peki ya sizler sonunda gerçekleşme ihtimali doğan Harry Potter dizisi konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı ve ne tür bir dizi olabilir tarzında teorilerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz!

24 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir