James Potter’a Odaklanan Yeni Harry Potter Hayran Filmi “Karanlığın Dönüşü” Yayınlandı

Yeni Harry Potter Hayran Filmi "Karanlığın Dönüşü" Yayınlandı

Karanlığın Dönüşü izleyicileri yeni bir maceraya sürüklüyor. Vulture Works’un hazırladığı yeni Harry Potter hayran filmi yayında.

James Potter’ın yeni filmi Karanlığın Dönüşü, izleyicileri heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. Büyücülük dünyası, görülmemiş bir düşmanla karşı karşıya kalırken, James’in kaybolması Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nun kapatılmasına neden olur. Büyülerinin yetersiz kaldığını fark eden Profesör Thomson ve öğrencisi Simon, gerekli büyüyü bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.

Serinin ilk filmi 2019’da James Potter ve Kayıp Asa adıyla ve 2020’nin sonunda ise ikinci filmi James Potter ve Kılıcın Varisi adıyla yayınlandı. Şimdi, iki yıllık bir aranın ardından serinin yeni filmi geldi.

Yeni Harry Potter Hayran Filmi "Karanlığın Dönüşü" Yayınlandı

Üçüncü filmin yönetmen koltuğunda Emirhan Akbaba ve Denizhan Akbaba (Akbaba Biraderler) otururken, başrolde Denizhan Akbaba, James Sirius Potter karakterini canlandırıyor. Görkem Kasal ise Harry Potter rolünde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oğlunun kaybolmasıyla çaresizlik içinde kalan Harry, ilk defa ne yapacağını bilemezken, karanlık şövalye ordusunu toplayan yeni düşman Tenebris’e karşı mücadeleye hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Erman Özkargın (Tenebris), Barış Kıralioğlu (Charles Davenforth), Alp Börekcioğlu (Dave Thomson), Caner Solmaz (Simon Jacobs), Nazım Akbaba (Merlin), Oğulcan Aşıkoğlu (Kral Arthur), Umut Celal Mestoğlu (Charlie Walker) ve Can Türkdoğan (Büyü Bakanlığı Sözcüsü) gibi isimler yer alıyor.

Büyücülük Dünyası Tehlikede: Karanlığın Dönüşü Filmiyle Yeni Bir Savaş Başlıyor!

Karanlığın Dönüşü, büyülü dünyanın en görkemli savaşlarından birini izleyicilere sunmayı amaçlıyor. James Potter’ın kaybolduğu sanılırken onu bulan Merlin, James’i Tenebris’e karşı eğitiyor ve büyük bir savaşın başlangıcını işaret ediyor.

Filmin yapımcılığını Ozan Ulaş Akbaba üstlenirken, film müziği ise Can Bora Tanzer tarafından hazırlandı. Vulture Works tarafından hayata geçirilen “Karanlığın Dönüşü”, 7 Temmuz 2022 tarihinde izleyicilerle buluştu.

Yeni Harry Potter Hayran Filmi "Karanlığın Dönüşü" Yayınlandı

“Karanlığın Dönüşü”, 66 dakikalık süresiyle serinin en uzun filmi oluyor. Büyücülük dünyasının maceralı atmosferi ve görsel efektleriyle izleyicileri büyülü bir dünyaya taşıyan film, James Potter serisinin hayranlarını memnun etmeye aday.

Karanlığın Dönüşü Hayran Filmi Konusu Nedir?

Büyücülük dünyası daha önce hiç görmediği bir düşmanla karşı karşıya… James’in kaybolmasından sonra bakanlık, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulunu kapatır. Kullandıkları büyülerin yetersiz kaldığını, avada kedavranın bile işe yaramadığını fark eden Profesör Thomson, öğrencisi Simon ile ihtiyaçları olan büyüyü bulmak için bir maceraya çıkarlar. Oğlunun kaybolması Harry için bir travmadır. Çaresiz Harry ilk defa ne yapacağını bilmiyordur. Bu esnada yeni düşman Tenebris, karanlık şövalye ordusunu toplar. Herkes James’i öldü zannederken Merlin, James’i bulur ve onu Tenebris’e karşı eğitir. James Potter serisinin en görkemli savaşı başlamaktadır.

Kısa süre önce yayınlanan filmi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Karanlığın Dönüşü – Yeni Harry Potter Hayran Filmi | İZLE

(Filmi YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Serinin yeni filmini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı, Fantastik Canavarlar’ı Google News’te takip etmeyi unutmayın.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir