Harry Potter: Hogwarts Binaları Turnuvası: Helen Mirren’lı Yeni Yarışma Programından İlk Fragman

Harry Potter: Hogwarts Binaları Turnuvası fragmanı

Harry Potter: Hogwarts Binaları Turnuvası fragmanı yayınlandı. Uzun süredir merakla beklenen yarışma programı ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Asanız, Hogwarts: Bir Tarih kitabınız ve süpürgeniz de hazırsa, yarışmaya göz atma zamanı!

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Helen Mirren’ın sunuculuğunu yapacağı yarışma programından ilk fragman paylaşıldı. Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yıl dönümü için daha önceden açıklanan projelerden biri olan yarışma, Büyücülük Dünyası’na ait her şeyin nihai büyücüsünü ilan edecek bu kazanan isim Bina Kupası’nı evine götürecek.

Yarışmanın sunucusu olan Helen Mirren, konuyla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bir gün Harry Potter’da bir rol alacağımı biliyordum, 20. Yıl film kutlamalarında yer alacağım için çok mutluyum. Filmler pek çoğumuzda bir hayli zevk ve merak uyandırdı. Bu büyüleyici dünyada eğlenmeye devam eden sayısız hayran içinse o büyüyü yeniden canlandırmak büyük bir zevk olacak.”

Yapımla ilgili ilk kısa fragman ise Cartoon Network’un YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. İlgi çekici bir stüdyo tasarımına sahip olan yarışma programına ilk bakış atmamızı sağlayan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Harry Potter: Hogwarts Binaları Turnuvası Fragmanı | İZLE

Warner Bros. Global Kids Young Adults Başkanı Tom Ascheim, yarışmanın haberini şu sözlerle verdi:

“Tüm Potter hayranları içlerindeki Hermione Granger’ı benimseyerek ve Büyücülük Dünyası üzerine çalışarak eşi benzeri olmayan bu kutlama için hazırlanabilir. S.B.D. sınavlarına girmenin nasıl bir şey olduğunu hep merak etmiş hayranlar için, bu yarışma programı ona olabildiğince yakın düzeyde olacak!”

Harry Potter film hayranlarının gruplar halinde Büyücülük Dünyası’na dair bilgilerini kullanabilecekleri bir alan oluşturuyoruz ve WarnerMedia marka ve platformlarında ilk çıkışını yapacak bu yarışmaya biraz İngiliz ihtişamı katması için Helen Mirren’dan daha iyi birini düşünemezdik.

Büyücülük Dünyası’nın büyüsünü yıllardır birçok farklı şekilde tutkuyla canlı tutan sıkı hayranlarımızın anısına, bu heyecan verici etkinlikler mutlaka görülmesi gereken çok platformlu bir TV yarışmasında Harry Potter hayranlığını kutlayacak.”

Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin 20. yıl dönümünü kutlayacak olan Harry Potter: Hogwarts Binaları Turnuvası, geçmişi hatırlatan özel bir bölümle sona erecek dört bölümden oluşan bir yarışma olacak. Yarışmaya 14 yaş ve üstü kişiler katılabilecek. Yarışma programı, Cartoon Network’ün ACME Night kategorisinde ve TBS kanalında 28 Kasım 2021’de başlayacak ve ardından gelen her pazar gününde devam etmek üzere 19 Aralık’a kadar sürecek. Tüm bölümler yayınlandıktan sonra HBO Max üzerinden de ulaşılabilecek. Görünüşe göre, çok eğlenceli bir yarışma Potterhead’leri bekliyor.

GÜNCELLEME (28 Ekim 2021): Yarışmanın uzun fragmanı da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Son olarak Warner Bros.’un kısa bir süre önce HogwartsTournamentOfHouses.com ve HpHogwartsTournamentOfHouses.com adreslerini de kaydettiğini hatırlatmış olalım. Bu adreslerin sadece yarışma programlarını takip ve tanıtım için mi açıldığı yoksa dışarıdan oyuncuların da çevrim içi bir şekilde yarışabilmeleri için mi alındığı henüz bilinmiyor.

Yarışma programına ilk bakış fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Movie Web

⁠⁠⁠Evapsie!
3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir