Londra’daki “Harry Potter” Mağazası Evanna Lynch’in Katılımıyla Yeniden Açıldı

Harry Potter Mağazası - Evanna Lynch - King’s Cross İstasyonu

Londra’daki King’s Cross İstasyonu’nda yer alan Harry Potter mağazası yeniden açıldı. Evanna Lynch, mağazanın geri dönüşüne eşlik eden isim oldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan King’s Cross İstasyonu, uzun zamandır Harry Potter dünyasının önemli hediyelik eşya mağazalarından birisine ev sahipliği yapıyordu. Mağaza, 12 haftalık bir yenileme çalışmasının ardından Peron Dokuz Üç Çeyrek’e geri döndü.

Peron Dokuz Üç Çeyrek’teki Harry Potter mağazası, her biri heyecan verici bir alışveriş deneyimi sunması adına özenle seçilmiş beş farklı temalı alana sahip. Asalar, elbiseler, tatlı ikramları, oyuncaklar, sezonluk ürünler ve Fantastik Canavarlar serisi de dahil olmak üzere diğer popüler Harry Potter koleksiyonlarına ev sahipliği yapan bu mağaza; her türden Büyücülük Dünyası hayranının keşfedeceği çok fazla şey sunuyor.

Harry Potter Mağazası - King’s Cross İstasyonu

Evanna Lynch, Harry Potter Mağazasının Açılışına Katıldı

Harry Potter film serisinde Luna Lovegood karakterini canlandıran Evanna Lynch, mağazaya hak ettiği görkemli yeniden açılışı sağlamak için etkinliğe katılan isim oldu. Lynch aynı zamanda hayalet gözlüklerinden bazılarını denemeyi de ihmal etmedi.

Sergilenen 5.000’den fazla bireysel aksesuarla mağaza, her yaştan ziyaretçi için sihri gerçek hayata taşımayı hedefliyor. Mağaza aynı zamanda “Hogwarts’a dönüş” anlamına gelen 1 Eylül için geri sayım yapan bir saat gibi çeşitli sihirli ayrıntılara da ev sahipliği yapıyor.

Harry Potter Mağaza - Evanna Lynch - King’s Cross İstasyonu

Mağaza girişinde ziyaretçiler orijinal King’s Cross’tan ilham alan zemin kaplamalarıyla bezeli Peron Dokuz Üç Çeyrek’in bir versiyonuna adım atacaklar. Giriş alanı Peron Dokuz Üç Çeyrek temalı ürünlerin yanı sıra kırtasiye malzemeleri, kitaplar ve çok daha fazlasına yer veriyor.

Mağazada ayrıca Hogwarts cüppeleri başta olmak üzere Hogwarts bina ürünleri, Quidditch eşyaları gibi hediyelik eşyalara da kucak açıyor. Öte yandan mağaza, 27 farklı Harry Potter karakterinin asası dahil olmak üzere toplam 2.000’den fazla asa çeşidine sahip.

Mağazada dolaşan hayranlar, kendilerini baykuşlardan Akromantula’ya kadar her şeyin bulunduğu peluş oyuncakların arasında bulma imkânına da sahip olacaklar. Mağaza çeşitli büyülü yaratıklardan çok farklı çeşitteki oyuncaklarla da adından söz ettirmeyi biliyor.

Londra Harry Potter Mağazası - King’s Cross İstasyonu

Mağaza hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: J.K. Rowling’in Kaleminden “Peron Dokuz Üç Çeyrek” Hakkında Her Şey

Harry Potter mağazaları hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Wizarding World

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir