Rupert Grint, Matthew Lewis ve Dahası… Harry Potter Oyuncuları Fransa’da Bir Araya Geldi!

Harry Potter Oyuncuları Fransa'da Bir Araya Geldi!

Harry Potter oyuncuları Fransa’daki bir etkinlik sebebiyle yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Harry Potter serisinin hayranları, geçen hafta Fransa’nın başkenti Paris’te özel bir buluşmaya tanık oldu. Tom Felton’ın katıldığı etkinlikten sadece bir hafta sonra, filmlerden yedi oyuncu aynı sahneyi paylaştı. Dream It Conventions tarafından düzenlenen Enter The Wizard World etkinliğinde Rupert Grint (Ron Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Alfred Enoch (Dean Thomas), Devon Murray (Seamus Finnigan), Jessie Cave (Lavender Brown), James Phelps (Fred Weasley) ve Oliver Phelps (George Weasley) bir araya geldi.

Hayranlar Gryffindor’un ikonik öğrencilerini canlandıran oyuncularla bir kez daha buluşmanın heyecanını yaşadı. Genç yetenekler filmlerdeki rolleriyle dünya çapında üne kavuşmuştu. Şimdi ise yıllar sonra yeniden bir araya gelerek Harry Potter dünyasına olan bağlılıklarını tazelediler.

Harry Potter Oyuncuları Fransa’da Bir Araya Geldi!

Rupert Grint, Ron Weasley karakteriyle her zaman kült bir hayran kitlesine sahip oldu. Özellikle Harry’nin en yakın arkadaşı olması, onu dizinin vazgeçilmez isimlerinden biri hâline getirdi. (Çoğumuzun favorisiydi…) Matthew Lewis ise başlangıçta çok fazla öne çıkmasa da Neville Longbottom rolüyle giderek hayran kitlesi edindi ve günümüzde hâlen hayranlıkla karşılanıyor. Üstelik kısa bir süre önce yaptığı açıklamayla, farklı bir rolde de olsa Harry Potter dizisi ile Büyücülük Dünyası’na geri dönmeye sıcak bakıyor.

Devon Murray, Seamus Finnigan karakteriyle seriye renk kattı. Alfred Enoch ise Dean Thomas rolüyle kendini kanıtlayan isimler arasındaydı. Jessie Cave’in Lavender Brown karakteri özellikle son filmlerde akıllardan silinmeyecek anlar yaşattı. Son olarak Weasley ikizleri James ve Oliver Phelps, Fred ve George rolleriyle herkesi gülümsetti.

İşte Harry Potter Oyuncularının Yer Aldığı Fransa’daki Etkinlikten Bazı Kareler

Harry Potter Oyuncuları Fransa Etkinlik

Alfred Enoch ve Matthew Lewis

Harry Potter Kadrosu Yeniden Bir Arada

Rupert Grint Ron Weasley

James ve Oliver Phelps

Etkinlikte bir araya gelen oyuncu kadrosu, hayranlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Filmlerden anılar paylaşıldı, imzalar dağıtıldı. Her yaştan Harry Potter tutkunları, büyülü dünyanın bir parçası olmak için bu fırsatı değerlendirdi.

Seri biteli yıllar olsa da Harry Potter’ın cazibesi hiç bitmedi. Paris’teki Harry Potter oyuncularının yer aldığı bu son etkinlik de büyülü dünyanın cazibesinin devam ettiğinin bir kanıtı oldu. Etkinliğin açılış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz!

Harry Potter oyuncularının bir etkinlikte tekrar bir araya gelmesi hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın! Büyücülük Dünyası ile ilgili tüm gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: Roster Con

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir