Ünlü Harry Potter Oyuncusu Yarım Milyon Dolarlık Marvel Rolünü Geri Çevirdi

Harry Potter Oyuncusu Marvel Rolünü Reddetti

Ünlü Harry Potter oyuncusu, kendisine mükemmel şekilde uyan bir Marvel dizisi rolü için teklif edilen 600.000 doları reddettiğini açıkladı.

Sevilen ancak zaman zaman tartışmalı yorumlarıyla gündeme gelen bir Harry Potter oyuncusu, Marvel Sinematik Evreni’ne katılmak için yüklü bir maaşı geri çevirdi.

Kısa süre önce yetişkin Harry Potter hayranlarının “büyümesi gerektiğini söyleyerek tartışma yaratan Miriam Margolyes, otobiyografisi Oh Miriam!’ı tanıtırken Avustralyalı haber kaynağı News.com.au’ya konuştu.

Margolyes, verdiği röportajda Marvel’ın kendisine “cadılar hakkında bir hikâye” için rol teklif ettiğini açıkladı. Harry Potter ile zaten cadı rolü oynadığını ve Amerika’da dört ay kalmak istemediğini belirten Margolyes, 1 milyon sterlin (1,2 milyon dolar) talep ettiğini ve Marvel’ın teklif ettiği 600 bin doları kabul etmediğini söyledi.

“Bana ulaşıp ‘cadılar hakkında bir hikâye yapıyoruz’ dediler. ‘Aman Tanrım, yine cadılar mı?’ diye düşündüm, çünkü Harry Potter ile bunu zaten yaptım… Amerika’yı sevmiyorum ve dört ay boyunca Georgia’da olmak istemedim. Bu yüzden ben de sadece ‘Peki, bir milyon sterlin (1,2 milyon dolar) istiyorum’ dedim. Onlar da ‘yarısını alabilirsin’ dediler ve ben de ‘Hayır, yapmak istemiyorum’ dedim, bu yüzden iş orada bitti. Aslında her şeyden çok kendi açgözlülüğümün bir hikâyesi.”

Harry Potter Miriam Margolyes Marvel Rolü Agatha

Margolyes’in, Patti LuPone’un canlandırdığı Marvel cadısı Lilia Calderu rolü için düşünüldüğü tahmin ediliyor. İki oyuncu yaş olarak da birbirine yakın.

Harry Potter Oyuncusu Miriam Margolyes Marvel Sinematik Evreni Dizisi için Mükemmel Seçim Olabilirdi

Margolyes, ABD’de çalışmaktan hoşlanmadığını açıklasa da, geçmişte Baz Luhrmann’ın Romeo + Juliet’i, Barbra Streisand ile birlikte rol aldığı Yentl ve BAFTA En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandığı Martin Scorsese’nin The Age of Innocence (Masumiyet Çağı) gibi önemli Amerikan filmlerinde yer aldı. Kendisi onlarca yıllık tiyatro ve ekran kariyeri olan yetenekli bir oyuncu. Haliyle MCU’ya bambaşka bir enerji katabilirdi.

Daha önce hem Harry Potter filmlerindeki Profesör Sprout’u hem de sahnede Wicked’da Madame Morrible’ı canlandırarak cadı rolleri üstlenen oyuncu, aynı zamanda komedi alanında olduğu kadar karanlık hikâyelerde de başarılı. WandaVision ile Kathryn Hahn’ın canlandırdığı kötü karakter Agatha’nın tanıtılmasından sonra Agatha’dan beklenen dinamik ve oyuncu kadrosunun geri kalanı düşünülünce, Margolyes bu role çok yakışırdı. Ne yazık ki oyuncu Marvel’ın kendisini caydırmak için yaptığı abartılı teklife yarı yolda buluşma teklifini kabul etmeyerek bu fırsatı kaçırdı.

Harry Potter Miriam Margolyes Marvel Rolü Agatha

Miriam Margolyes’in Marvel Sinematik Evreni’nde yer almasını ister miydiniz? Konu hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ve Fantastik Canavarlar’ı Google News’ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Etiketler:,
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir